gioannis13
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Όπου πετάει αεροπλάνο...
- Ταξίδι-Όνειρο
- Χωρίς ρολόι στο χέρι !!!
Πιο εύκολο και αποτελεσματικό το τηλεφωνικό κέντρο της Αιγαίου.....2106261000
Ευχαριστώ, το δοκίμασα αφού έγραψα εδώ. Μου είπαν δεν γίνεται επειδή έχω κάνει ήδη χρήση. Θα γλιτωνα πολύ ταλαιπωρία...Πιο εύκολο και αποτελεσματικό το τηλεφωνικό κέντρο της Αιγαίου.....2106261000
Επειδή καμιά φορά πέφτεις σε κάποιον που δεν ξέρει,δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις μια δεύτερη φορά...Ευχαριστώ, το δοκίμασα αφού έγραψα εδώ. Μου είπαν δεν γίνεται επειδή έχω κάνει ήδη χρήση. Θα γλιτωνα πολύ ταλαιπωρία...
Θα δοκιμάσω μερικές φορές, έστειλα και γραπτώς αίτημα μέσα από την σελίδα της Αιγαίου. Αν μάθει κάποιος κάτι άλλο θα του ήμουν υπόχρεος!Επειδή καμιά φορά πέφτεις σε κάποιον που δεν ξέρει,δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις μια δεύτερη φορά...
Το βλέπω αρκετά δύσκολο να γίνεται, γιατί το ένα είναι προς συγκεκριμένο δρομολόγιο και το άλλο είναι ομαδοποιημένο.Θα δοκιμάσω μερικές φορές, έστειλα και γραπτώς αίτημα μέσα από την σελίδα της Αιγαίου. Αν μάθει κάποιος κάτι άλλο θα του ήμουν υπόχρεος!
Κραταω το οτι πεταμε για καφε των 4 ευρω απο Ηρακλειο για Αθηνα με 3,3 ευρω συν μιλια.Μείωση φόρων στα κρατικά αεροδρόμια και αύξηση στα Fraport από 1η Νοεμβρίου.
Εκπληκτικό το 3,3ευρώ στο Ηράκλειο-Αθήνα, το κάνει πλέον το Aegean Pass στα 71 ευρώ το πηγαινελα
View attachment 476363