• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Aegean Airlines Aegean Pass

gioannis13

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου πετάει αεροπλάνο...
Ταξίδι-Όνειρο
Χωρίς ρολόι στο χέρι !!!
Πιο εύκολο και αποτελεσματικό το τηλεφωνικό κέντρο της Αιγαίου.....2106261000

fotast

Member
Ευχαριστώ, το δοκίμασα αφού έγραψα εδώ. Μου είπαν δεν γίνεται επειδή έχω κάνει ήδη χρήση. Θα γλιτωνα πολύ ταλαιπωρία...
Επειδή καμιά φορά πέφτεις σε κάποιον που δεν ξέρει,δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις μια δεύτερη φορά...

KoR

Member
Επειδή καμιά φορά πέφτεις σε κάποιον που δεν ξέρει,δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις μια δεύτερη φορά...
Θα δοκιμάσω μερικές φορές, έστειλα και γραπτώς αίτημα μέσα από την σελίδα της Αιγαίου. Αν μάθει κάποιος κάτι άλλο θα του ήμουν υπόχρεος!

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
Θα δοκιμάσω μερικές φορές, έστειλα και γραπτώς αίτημα μέσα από την σελίδα της Αιγαίου. Αν μάθει κάποιος κάτι άλλο θα του ήμουν υπόχρεος!
Το βλέπω αρκετά δύσκολο να γίνεται, γιατί το ένα είναι προς συγκεκριμένο δρομολόγιο και το άλλο είναι ομαδοποιημένο.

Βέβαια, από διαφορά τιμής είναι πολύ μικρή η διαφορά, απ'ότι βλέπω είναι μόνο 2 ευρώ το δρομολόγιο στα 12 εισιτήρια των 30 ημερών. Πρότεινε τους να πληρώσεις την διαφορά και να σου κάνουν κάτι κατ'εξαίρεση.

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
Μείωση φόρων στα κρατικά αεροδρόμια και αύξηση στα Fraport από 1η Νοεμβρίου.

Εκπληκτικό το 3,3ευρώ στο Ηράκλειο-Αθήνα, το κάνει πλέον το Aegean Pass στα 71 ευρώ το πηγαινελα :)

e268c46e-c8cb-486f-8dbe-f13e9a6f3c07.jpg

paefstra

Member
Μείωση φόρων στα κρατικά αεροδρόμια και αύξηση στα Fraport από 1η Νοεμβρίου.

Εκπληκτικό το 3,3ευρώ στο Ηράκλειο-Αθήνα, το κάνει πλέον το Aegean Pass στα 71 ευρώ το πηγαινελα :)

View attachment 476363
Κραταω το οτι πεταμε για καφε των 4 ευρω απο Ηρακλειο για Αθηνα με 3,3 ευρω συν μιλια.

mikrh tsopana

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα-Παλέρμο-Μπιλμπάο
Ταξίδι-Όνειρο
θα το αποφασίσω αύριο
Έχει ασχοληθεί καμία με το Έχω πάει Pass?
https://el.aegeanair.com/flight-deals/aegean-pass/purchase/#adventureRoutes
Μου φαινεται καλη φασουλα αλλά αν δεις τον αστερισκο εξαιρουνται πανω απο τις μισες ημερομηνιες και φυσικα οοοοολες οι αργιες και διακοπες.

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Έχει ασχοληθεί καμία με το Έχω πάει Pass?
https://el.aegeanair.com/flight-deals/aegean-pass/purchase/#adventureRoutes
Μου φαινεται καλη φασουλα αλλά αν δεις τον αστερισκο εξαιρουνται πανω απο τις μισες ημερομηνιες και φυσικα οοοοολες οι αργιες και διακοπες.
Έχει γίνει συζήτηση εδώ Aegean Airlines - Νέα κ Πληροφορίες για Aegean

fotiskouts

New Member
Καλημέρα! Θα προχωρήσεις τη διαδικασία σαν να έκανες κράτηση χωρίς pass και θα μπορείς να δεις στην ανάλυση της τιμής τους φόρους της διαδρομής. Αν κρίνεις ότι σε συμφέρει, κάνεις ξανά τη διαδικασία με χρήση aegean pass.
Καλησπέρα,
Στο Aegean pass δεν είχε εκτός τους φόρους όμως; Οπότε δύσκολο να συμφέρει..
Σαν γνώμη το ρωτάω

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.726
Μέλη
39.467
Νεότερο μέλος
manossss07