Έχεις δίκιο, το ξέχασα αυτό...είχα μείνει στα παλιά, όταν αρκούσε να ταξιδεύει κάποιος με Star Alliance.Μην ξεχνας οτι πρεπει να ειστε στην ιδια πτηση.
Έχεις δίκιο, το ξέχασα αυτό...είχα μείνει στα παλιά, όταν αρκούσε να ταξιδεύει κάποιος με Star Alliance.Μην ξεχνας οτι πρεπει να ειστε στην ιδια πτηση.
Αυτό πότε άλλαξε;Μην ξεχνας οτι πρεπει να ειστε στην ιδια πτηση.
Πολλα χρονια, προ 2020 σιγουρα. Αρχειο δεν κρατω.Αυτό πότε άλλαξε;
ΟΚ γιατί έχω περάσει αρκετές φορές με τελευταία φορά τον περασμένο Νοέμβριο άτομα που ταξίδευαν σε διαφορετική πτήση. Ίσως δεν το ελέγχουν, ίσως δεν τους νοιάζει. Το αγνοούσα ότι δεν επιτρέπεται.Πολλα χρονια, προ 2020 σιγουρα. Αρχειο δεν κρατω.
Οι γερμανοι δεν αφηνουν. Η γενναιοδωρια της Aegean ειναι γνωστη..ΟΚ γιατί έχω περάσει αρκετές φορές με τελευταία φορά τον περασμένο Νοέμβριο άτομα που ταξίδευαν σε διαφορετική πτήση. Ίσως δεν το ελέγχουν, ίσως δεν τους νοιάζει. Το αγνοούσα ότι δεν επιτρέπεται.
Όπως έχω περάσει και άτομα με χρόνοκαθυστέρηση.
Είμεθα φιλόξενος λαός αφούΣωστα. Μια και ειναι διπλα ανεφερα τι κανουν οι γερμανοι για να φανει η γενναιοδωρια της αιγαιου.
Αλλα και άλλα αρχεία όμως ξέρεις να κρατάς. Ειδικά όταν ποσταρεις φωτό λαιβΠολλα χρονια, προ 2020 σιγουρα. Αρχειο δεν κρατω.
Στο χωριο μου λενε οτι περα απο μια γραμμη σε πινει αντι να το πινεις. Οταν ξεθολωσεις απο το Κιαντι σου για πες ποια φωτο μου ηταν αρχειου κ οχι λαιβ; Στο καταλληλο θεμα βεβαια.Αλλα και άλλα αρχεία όμως ξέρεις να κρατάς. Ειδικά όταν ποσταρεις φωτό λαιβ
Μαζί με λαιβ φωτο ποστρες και αλλα περίεργα αρχεία. Προς στιγμή νόμισα ότι σου Χακάρανε το τηλέφωνο και επειδή με σένα άκρη δεν βγάζει κανείς, αριιβεντερλα σινιόρε.Στο χωριο μου λενε οτι περα απο μια γραμμη σε πινει αντι να το πινεις. Οταν ξεθολωσεις απο το Κιαντι σου για πες ποια φωτο μου ηταν αρχειου κ οχι λαιβ; Στο καταλληλο θεμα βεβαια.