Aegean Airlines Aegean lounge

Porfyria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Τζέντα
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Περού
Μην ξεχνας οτι πρεπει να ειστε στην ιδια πτηση.
Έχεις δίκιο, το ξέχασα αυτό...είχα μείνει στα παλιά, όταν αρκούσε να ταξιδεύει κάποιος με Star Alliance.

tatooine

Member
Τέλος, αν είσαι πολύ extreme, αν θυμάμαι καλά στο εκτός Σενγκεν της Aegean, σκανάρεις το εισιτήριό σου κι ανοίγει η θύρα. Ε, χώνεστε 2🤣
Στις γιορτές δεν άνοιγε αναγκαστικά περνούσες από την υποδοχή.
Πιστεύω ότι θα επιτρέψουν και 3το άτομο.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Πολλα χρονια, προ 2020 σιγουρα. Αρχειο δεν κρατω.
ΟΚ γιατί έχω περάσει αρκετές φορές με τελευταία φορά τον περασμένο Νοέμβριο άτομα που ταξίδευαν σε διαφορετική πτήση. Ίσως δεν το ελέγχουν, ίσως δεν τους νοιάζει. Το αγνοούσα ότι δεν επιτρέπεται.
Όπως έχω περάσει και άτομα με χρόνοκαθυστέρηση.

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
ΟΚ γιατί έχω περάσει αρκετές φορές με τελευταία φορά τον περασμένο Νοέμβριο άτομα που ταξίδευαν σε διαφορετική πτήση. Ίσως δεν το ελέγχουν, ίσως δεν τους νοιάζει. Το αγνοούσα ότι δεν επιτρέπεται.
Όπως έχω περάσει και άτομα με χρόνοκαθυστέρηση.
Οι γερμανοι δεν αφηνουν. Η γενναιοδωρια της Aegean ειναι γνωστη..

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Αλλα και άλλα αρχεία όμως ξέρεις να κρατάς. Ειδικά όταν ποσταρεις φωτό λαιβ 😂😂😂😂🤣🤣🤣
Στο χωριο μου λενε οτι περα απο μια γραμμη σε πινει αντι να το πινεις. Οταν ξεθολωσεις απο το Κιαντι σου για πες ποια φωτο μου ηταν αρχειου κ οχι λαιβ; Στο καταλληλο θεμα βεβαια.

tatooine

Member
Στο χωριο μου λενε οτι περα απο μια γραμμη σε πινει αντι να το πινεις. Οταν ξεθολωσεις απο το Κιαντι σου για πες ποια φωτο μου ηταν αρχειου κ οχι λαιβ; Στο καταλληλο θεμα βεβαια.
Μαζί με λαιβ φωτο ποστρες και αλλα περίεργα αρχεία. Προς στιγμή νόμισα ότι σου Χακάρανε το τηλέφωνο και επειδή με σένα άκρη δεν βγάζει κανείς, αριιβεντερλα σινιόρε.
Live from... (click and post one photo)

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.824
Μέλη
39.572
Νεότερο μέλος
Ioanna12

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom