Η Κυπρος φαινεται πως μπαινει στη Σενγκεν απο τελος Ιουλιου οποτε λογικα θα μεταφερθει στις Β πυλες.Και για Κύπρο!
Ευκολάκι. Καμμία δεν είναι (εκτός απο την Ελλάδα). 2 χώρες χρηαιμοποιούν μονομερώς το ευρώ καθώς δεν έχουν δικά τους νομίσματα, αλλά δεν είναι μέλη του ευρώ, δε συμμετέχουν στο ευρωσύστημα κ.ο.κ.Πάντα μπερδεύω ποιες βαλκανικές χώρες είναι στο Ευρώ .
Έλεος, ποιός είπε κάτι τέτοιο;Από την άλλη βέβαια δεν είναι κάτι πρωτάκουστο οτι κάποιο πιστεύουν στο δικαίωμα ψήψου μόνο για τους άριστους.....
Μπήκε στην αρχή του χρόνου η Κροατία και είχαν το κλασικό ανέβασμα στις τιμές με τη μετατροπή.Ευκολάκι. Καμμία δεν είναι (εκτός απο την Ελλάδα). 2 χώρες χρηαιμοποιούν μονομερώς το ευρώ καθώς δεν έχουν δικά τους νομίσματα, αλλά δεν είναι μέλη του ευρώ, δε συμμετέχουν στο ευρωσύστημα κ.ο.κ.
Γνωρίζει κανείς;Το lounge για πτήσεις εντός Σένγκεν έχει ξανανοίξει;
Τι εννοείτε ;Γνωρίζει κανείς;
Ναι. Όσοι έχουν συνοδό που δεν είναι gold πάνε στο lounge της Goldair, κατα τ'αλλα ολα κανονικά.Αν γνωρίζει κανείς εάν έχει ξανανοίξει το lounge στο Ελ. Βενιζέλος για τις πτήσεις εντός Σέγκεν. Είχε κλείσει κάποια στιγμή μέσα στο 2023 αλλά δεν ξέρω αν ξανάνοιξε και υπό ποιες προϋποθέσεις.
Για εμένα που εμαι Silver παντως, δεν επιτρέπεται ακόμα να μπω.Αν γνωρίζει κανείς εάν έχει ξανανοίξει το lounge στο Ελ. Βενιζέλος για τις πτήσεις εντός Σέγκεν. Είχε κλείσει κάποια στιγμή μέσα στο 2023 αλλά δεν ξέρω αν ξανάνοιξε και υπό ποιες προϋποθέσεις.