D
Delmem38110
Guest
Σαν Σίλβερ απάντησα αλλά όχι σε σένα. αυτά.Μια χαρά κατάλαβες τι ήθελα να πω, αλλά ήθελες να πεταχτείς πάλι όπως κάνεις πάντα και να πεις την πονηριά σου!
Σαν Σίλβερ απάντησα αλλά όχι σε σένα. αυτά.Μια χαρά κατάλαβες τι ήθελα να πω, αλλά ήθελες να πεταχτείς πάλι όπως κάνεις πάντα και να πεις την πονηριά σου!
10 ευρω δωρο για να αποφυγει καποιος τον συγχρωτισμο με τους goldαδες ειναι πολυ καλο deal.live report: Στο lounge της Lufthansa η ουρά βγαίνει απ' έξω στο διάδρομο. Έδωσα €5 στο Everest για καφέ και νερακι, και πήγα στο gate μου.
Τα 2 κουπόνια των €10 που έχει δώσει η aegean στους gold είναι πρακτικά άχρηστα, μόνο ένα μαγαζί στην περιοχή εντός Σέγκεν τα δέχεται.
Από που τα παίρνεις αυτά τα κουπονια γιατί στον λογαριασμο μου δεν φαίνεται τίποτα;live report: Στο lounge της Lufthansa η ουρά βγαίνει απ' έξω στο διάδρομο. Έδωσα €5 στο Everest για καφέ και νερακι, και πήγα στο gate μου.
Τα 2 κουπόνια των €10 που έχει δώσει η aegean στους gold είναι πρακτικά άχρηστα, μόνο ένα μαγαζί στην περιοχή εντός Σέγκεν τα δέχεται.
Εμένα μου τα έστειλε η A3 (στο λογαριασμό + ενημερωτικό email). Βέβαια στο επίμαχο διάστημα μόνο τη σημερινή πτήση είχα εντός σέγκεν με την Aegean (οι λοιπές είναι εκτός Σέγκεν ή με Lufthansa).Από που τα παίρνεις αυτά τα κουπονια γιατί στον λογαριασμο μου δεν φαίνεται τίποτα;
Στο αεροδρόμιο τα δίνουν;
Εντύπωση μου κανει γιατί ενώ έλαβα μαιλ για το κλείσιμο το lounge, δεν έλαβα κουπονιαΕμένα μου τα έστειλε η A3 (στο λογαριασμό + ενημερωτικό email). Βέβαια στο επίμαχο διάστημα μόνο τη σημερινή πτήση είχα εντός σέγκεν με την Aegean (οι λοιπές είναι εκτός Σέγκεν ή με Lufthansa).
Και επισήμως το lounge intra Schengen έκλεισε.Αναμονή για το καινούριο κάπου τον Δεκέμβριο.
Lounges | Επίσημη ιστοσελίδα Aegean | Αεροπορικά σε Ελλάδα & εξωτερικό
Το ανανεωμένο AEGEAN Business Lounge στην Αθήνα, είναι έτοιμο να ανοίξει τις πόρτες του! |
Με χαρά σας ενημερώνουμε πως από τo Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022, θα σας καλωσορίσουμε και πάλι στο ανανεωμένο Business Lounge μας στην Intra Schengen περιοχή του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών. Ο νέος σχεδιασμός του AEGEAN Business Lounge, του τρίτου κατά σειρά Lounge μας που ανανεώνεται μέσα σε διάστημα ενάμιση χρόνου μετά τη Θεσσαλονίκη και την Εxtra Schengen περιοχή του αεροδρομίου της Αθήνας, ενσωματώνει την νέα εταιρική ταυτότητα της AEGEAN και εμπνεύστηκε από το συνδυασμό των λιτών γραμμών της ελληνικής παραδοσιακής αρχιτεκτονικής και της τεχνολογίας αιχμής του αεροπλάνου. Σας περιμένουμε στο ανανεωμένο AEGEAN Business Lounge, στην περιοχή Β - Intra Schengen καθημερινά μεταξύ 04.00 - 23.00, για να σας προσφέρουμε μια άνετη και ευχάριστη εμπειρία πριν την πτήση σας. Ανυπομονούμε να σας υποδεχτούμε! |