fotast
Member
Αν θυμάμαι καλά στο προηγούμενο κλείσιμο/ανακαίνιση πήγαινες στην goldair.Το lounge στην Αθήνα κλείνει από μεθαύριο... ξέρετε αν μπορούμε να πάμε σε άλλο?
Last edited:
Αν θυμάμαι καλά στο προηγούμενο κλείσιμο/ανακαίνιση πήγαινες στην goldair.Το lounge στην Αθήνα κλείνει από μεθαύριο... ξέρετε αν μπορούμε να πάμε σε άλλο?
αν είσαι γκολντ και πετάς με αιγαίου πας λουφτφαβε. αν είσαι γκολντ και πετάς με συμμαχία πας λουφτφαβε.Αν θυμάμαι καλά στο προηγούμενο κλείσιμο/ανακαίνιη πήγαινες στην goldair.
Αν δεν κάνω λάθος αν είσαι Gold Aegean και πετάς με Ολυμπιακή, έχεις κανονικά δικαίωμα εισόδου στο Lounge.αν είσαι γκολντ και πετάς με αιγαίου πας λουφτφαβε. αν είσαι γκολντ και πετάς με συμμαχία πας λουφτφαβε.
αν είσαι γκολντ και πας με ολυμπιακή δεν μπαίνεις πουθενά.
αν είσαι μπίζνες αιγαίου και συμμαχίας πας λουφτφαβε.
αν είσαι μπίζνες ολυμπιακής δεν πας πουθενά.
Δεν παρέχεται πρόσβαση σε Gold Star Alliance μέλη που ταξιδεύουν με Olympic Air.
Lounges | Olympic Air
η ολυμπιακή δεν ανήκει στη συμμαχία, λογικά δεν έχεις πρόσβαση πουθενά. παρά μόνο στο lounge της αιγαίου.
To lounge της LH δε χωράει ούτε τις καλές μέρες τον υποπολαπλάσιο κόσμο που το προτιμά... Με τίποτα δε χωράνε κι όλοι οι επιβάτες της A3 (non-OA). Άσε που κλείνει στις 19:00. Λογικά θα δίνουν access vouchers για το GoldAir (αδερφή εταιρία είναι άλλωστε). Πιθανώς όμως όχι σε όλους.αν είσαι γκολντ και πετάς με αιγαίου πας λουφτφαβε. αν είσαι γκολντ και πετάς με συμμαχία πας λουφτφαβε.
Δεν παρέχεται πρόσβαση σε Gold Star Alliance μέλη που ταξιδεύουν με Olympic Air.
Lounges | Olympic Air
Αυτά ισχύουν σε κανονική περίοδο.Εγώ είπα τι θυμάμαι να έγινε σε προηγούμενη ανακαίνιση(πρόσβαση στην goldair).Μπορεί να γίνει και τώρα το ίδιο μπορεί και όχι.Θα το δούμε από μεθαύριο που κλείνει.αν είσαι γκολντ και πετάς με αιγαίου πας λουφτφαβε. αν είσαι γκολντ και πετάς με συμμαχία πας λουφτφαβε.
Lounges | Olympic Air
Κι εγώ έχω την ίδια απορία.Οι Silver, έχουμε πρόσβαση κάπου τώρα που έκλεισε το Lounge?
οι Σίλβερ δεν είχαν δεν έχουν και δεν θα έχουν πρόσβαση πουθενά.Κι εγώ έχω την ίδια απορία.
Διαβάζεις τι γράφουμε η θες να πεις τα δικά σου πάλι;οι Σίλβερ δεν είχαν δεν έχουν και δεν θα έχουν πρόσβαση πουθενά.
μόνο με κουπονάκια η με πρόσκληση από γκολντ.
ξαναδιάβασε την απάντηση μου.Διαβάζεις τι γράφουμε η θες να πεις τα δικά σου πάλι;
Οι Silver είχαν, έχουν και θα έχουν πρόσβαση στο Lounge με Κουπόνια. Μας είδες να διαχωρίσουμε το πως θα μπούμε? Εσένα τι σε κόφτει αν θα μπούμε με κουπόνι αναβάθμισης η όχι;
Αν δεν έχεις να προσφέρεις απάντηση στις ερωτήσεις μας, τότε καλύτερα να μην απαντάς.
Οι Silver, έχουμε πρόσβαση κάπου τώρα που έκλεισε το Lounge?
Μια χαρά κατάλαβες τι ήθελα να πω, αλλά ήθελες να πεταχτείς πάλι όπως κάνεις πάντα και να πεις την πονηριά σου!ξαναδιάβασε την απάντηση μου.
η μάθε να θέτεις τις δικές σου σωστά.