paefstra
Member
"Εγω με ανωμαλους δεν μιλαω". Τσουκαλας.Ο poster είναι vegan.
"Εγω με ανωμαλους δεν μιλαω". Τσουκαλας.Ο poster είναι vegan.
3.9 ευρώ το νερό στο αεροδρόμιο της Βιέννης.τόσο που σκέφτηκα να ανοίξω ένα thread για γελοίες τιμές σε αεροδρόμια)
Με λογικο fee μπαινεις σε lounges να πινεις νερο σαν το νεροφιδο, ειναι γνωστο, εφοσον το χρειαζεσαι και δεν ειναι 6 το πρωι να πινεις τα κοκτειλ με το ζορι για να βγαλει τα λεφτα του.3.9 ευρώ το νερό στο αεροδρόμιο της Βιέννης.
Με λίγο ψάξιμο βρήκα ένα μαγαζί που το είχε 1.9 και σε αυτό στο πωλητή 2.4
Να μην έχω περίπτερο να τους το πουλάω το καλοκαίρι 5 ευρώ
Ρισπεκτ και στο Δουβλινο που μοιραζει τα μπουκαλια δωρεαν, κι ας μας εκοψε τον κ.... με το fee της αποθηκευσης βαλιτσαςαμα ειναι για το νερο κανεις το ρεφιλ σου στην τουαλετα, μια χαρα ποσιμο νερο ειναι. παλια ειχε κ βρυσες σε κοινους χωρους οπως στη Ρωμη. κοστος 0€.
Ούτε λεπτό στα μαγαζιά, ωωωωωρες στα lounge. Κάποια στιγμή πρέπει να κάνουμε κι ένα thread για τα lounges γενικώς. Δίνω έξτρα πόντο σε όσα έχουν ντους (μη σου πω και δωρεάν μασαζ).Εδώ με τσιμα τσιμα προλαβαίνουμε την πύλη ανοιχτή από το shopping therapy σιγά μην έχουμε χρόνο να χασομερουμε στα lounge.
Α όχι, εγώ δεν είμαι αργοσχολος.Ούτε λεπτό στα μαγαζιά, ωωωωωρες στα lounge. Κάποια στιγμή πρέπει να κάνουμε κι ένα thread για τα lounges γενικώς. Δίνω έξτρα πόντο σε όσα έχουν ντους (μη σου πω και δωρεάν μασαζ).
Αυτό είναι μεγάλο ξενέρωμα (για να μη μιλήσω χειρότερα), ειδικά μάλιστα όταν ανακοινώνεται την τελευταία στιγμή. Δε μπορώ να καταλάβω ειλικρινά γιατί γίνεται αυτός ο διαχωρισμός. Είναι σα να «τιμωρούν» τη βαθμίδα silver.δεν ισχύουν τα κουπόνια πλέον για κανένα από τα 2 lounges Αθήνας. Παίζουν πλέον μόνο Θεσσαλονίκη
Οπως κι εγώ τα χρησιμοποιώ σε περιπτώσεις μεγάλων καθυστερήσεων πτήσεων, αντι να τριγυρνάω τρεις ώρες στο αεροδρόμιο να κουράζομαι και να χαλάω λεφτά.Αυτό είναι μεγάλο ξενέρωμα (για να μη μιλήσω χειρότερα), ειδικά μάλιστα όταν ανακοινώνεται την τελευταία στιγμή. Δε μπορώ να καταλάβω ειλικρινά γιατί γίνεται αυτός ο διαχωρισμός. Είναι σα να «τιμωρούν» τη βαθμίδα silver.
Προσωπικά αν για κάποιο λόγο μου φαινόταν χρήσιμα αυτά τα κουπόνια ήταν οι μετεπιβιβάσεις στο Βενιζέλος (όταν και αν), και γι αυτό τα κρατούσα. Τώρα να τα κάνω τι, να πηγαίνω 4 ώρες πριν την πτήση στο Μακεδονία μόνο και μόνο για να μπαίνω στο lounge; Απαράδεκτο.