Όχι.Ερώτηση:
Με την Aegean Bonus Visa Premium Card έχεις δωρεάν πρόσβαση στα lounges στα αεροδρόμια?
Όχι.Ερώτηση:
Με την Aegean Bonus Visa Premium Card έχεις δωρεάν πρόσβαση στα lounges στα αεροδρόμια?
Οχι μονο με την private banking card . Και σε τρια συγκεκριμενα αεροδρομια . Αθηνας Ηρακλειου και Μυκονου
Ποιος τη βγάζει αυτή την κάρτα? γιατί η Alpha Bank δεν την έχει.Οχι μονο με την private banking card . Και σε τρια συγκεκριμενα αεροδρομια . Αθηνας Ηρακλειου και Μυκονου
Η Αλφα τη βγαζει μονο αν εχεις καταθεσεις 300.000+.Ποιος τη βγάζει αυτή την κάρτα? γιατί η Alpha Bank δεν την έχει.
https://www.alpha.gr/en/Private/Banking-Convenience/Private-enter-bonus-mastercardΗ Αλφα τη βγαζει μονο αν εχεις καταθεσεις 300.000+.
5 άδειες θέσεις εχει το μπουρδ€λο μέσα. Εννοείται με έκαναν και μένα.Έχω χασεί και εγώ κουπόνια έτσι περιμένοντας μέχρι τελευταία στιγμή για αναβάθμιση συνεπώς σε καταλαβαίνω.
Παρόλα αυτά να γνωρίζεις πως το αν θα γίνει δεκτό το αίτημα για αναβάθμιση σε business δεν έχει να κάνει με το πόσες διαθέσιμες θέσεις η εταιρία έχει προς πώληση.
Είχε γράψει παλαιότερα ένας μέλος πως ένας τρόπος να ελέγξει κανείς διαθεσιμότητα είναι να δει online αν υπάρχουν θέσεις για να κλείσεις με μίλια σε business class.
Αναφορικά με τις βαλίτσες σε έναν φίλο μου σε παρόμοια περίπτωση του είχαν πει πως σε περίπτωση που χρεωθεί βαλίτσα στο check in και αναβαθμιστεί σε business class κατόπιν στην πύλη, τότε του επιστρέφεται το ποσό. Δεν το λέω με βεβαιότητα όμως γιατί τελικά δεν χρειάστηκε.