Aegean Airlines Aegean Bonus Visa

Xriz

Member
Πότε ξανά με το μπουρδ€λο σας. Ετζιαν πριμιουμ Κάρντ και σιλβερ. Πάω να κάνω την αναβάθμιση σε μπίζνες με τα 2 κουπόνια σε πτήσεις εσωτερικού. Παίρνω τηλ πριν πάω αεροδρομιο και μου λένε είστε σε λίστα. Δεν έχω βαλίτσες οπότε δεν με ενοχλεί και πολύ, πάω στο τσεκ ιν στο αεροδρόμιο στη Ρόδο και μου το κάνει ο υπάλληλος εκεί. Τον ρώτησα για τις βαλίτσες και τι θα γινόταν κτλ και μου λέει δεν ξέρω τι να σου πω κτλ. Εννοείται ότι είχε 5 κενές θέσεις μέσα η μπίζνες όταν μπήκα. Τα ίδια και σήμερα στην πτήση επιστροφής στο Ελ Βενιζέλος. Πάω τσεκ ιν και μου λέει η υπάλληλος στην πύλη, δεν γίνεται εδώ. Της λέω το εκανα χτες. Ρωτάει έναν περαστικό, της λέει τα ίδια. Πάω απέναντι στα γραφεία της ετζιαν, μου λέει τα ίδια. Της λέω για τις βαλίτσες, μου λέει δεν έχω τι να σου πω, είστε σε λίστα, έχει διαθέσιμες θέσεις και θα σας το κάνουν στην πύλη. Της λέω θέλω να πάω στο λαουντζ, μου λέει δε γίνεται, στην πύλη μόνο. Παίρνω τηλ στην ετζιαν, μου λένε τα ίδια. Απαράδεκτη συμπεριφορά, σε εισητηριο που έχει αγοραστεί 160 ευρώ. Η θέση σας είναι στο Μετάξι, στο δεκαευρω. Ούτε καν στη Φυλής.

pepakos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αργεντινή 🇦🇷
Έχω χασεί και εγώ κουπόνια έτσι περιμένοντας μέχρι τελευταία στιγμή για αναβάθμιση συνεπώς σε καταλαβαίνω.
Παρόλα αυτά να γνωρίζεις πως το αν θα γίνει δεκτό το αίτημα για αναβάθμιση σε business δεν έχει να κάνει με το πόσες διαθέσιμες θέσεις η εταιρία έχει προς πώληση.
Είχε γράψει παλαιότερα ένας μέλος πως ένας τρόπος να ελέγξει κανείς διαθεσιμότητα είναι να δει online αν υπάρχουν θέσεις για να κλείσεις με μίλια σε business class.

Αναφορικά με τις βαλίτσες σε έναν φίλο μου σε παρόμοια περίπτωση του είχαν πει πως σε περίπτωση που χρεωθεί βαλίτσα στο check in και αναβαθμιστεί σε business class κατόπιν στην πύλη, τότε του επιστρέφεται το ποσό. Δεν το λέω με βεβαιότητα όμως γιατί τελικά δεν χρειάστηκε.

Xriz

Member
Έχω χασεί και εγώ κουπόνια έτσι περιμένοντας μέχρι τελευταία στιγμή για αναβάθμιση συνεπώς σε καταλαβαίνω.
Παρόλα αυτά να γνωρίζεις πως το αν θα γίνει δεκτό το αίτημα για αναβάθμιση σε business δεν έχει να κάνει με το πόσες διαθέσιμες θέσεις η εταιρία έχει προς πώληση.
Είχε γράψει παλαιότερα ένας μέλος πως ένας τρόπος να ελέγξει κανείς διαθεσιμότητα είναι να δει online αν υπάρχουν θέσεις για να κλείσεις με μίλια σε business class.

Αναφορικά με τις βαλίτσες σε έναν φίλο μου σε παρόμοια περίπτωση του είχαν πει πως σε περίπτωση που χρεωθεί βαλίτσα στο check in και αναβαθμιστεί σε business class κατόπιν στην πύλη, τότε του επιστρέφεται το ποσό. Δεν το λέω με βεβαιότητα όμως γιατί τελικά δεν χρειάστηκε.
5 άδειες θέσεις εχει το μπουρδ€λο μέσα. Εννοείται με έκαναν και μένα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.810
Μέλη
39.541
Νεότερο μέλος
emma.24

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom