Aegean Airlines Aegean Bonus Visa

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Δηλαδή για να έχω όφελος σε ένα ταξίδι πρέπει να χρειάζομαι καινούργια κουζίνα; Αν δεν το θέλεις μη το παίρνεις. Κανένας δεν στο δίνει με το ζόρι.
Κάθε χρόνο θα παίρνεις από μια οικοσυσκευή, θες δε θες, ε αναγκη θα πετάς τις παλιές, κλέφτες θα γίνουν οι παλιατζήδες; Μετά θα λες ότι την κέρδισες κιόλας, αρκεί να νιώθεις καλά. Αν μένεις σε σπίτι χωρίς οικοσυσκευές μια χαρά είναι, σε μια δεκαετία το έχεις εξοπλίσει φουλ. Όπως βολεύεται ο καθένας.

paefstra

Member
Κάθε χρόνο θα παίρνεις από μια οικοσυσκευή, θες δε θες, ε αναγκη θα πετάς τις παλιές, κλέφτες θα γίνουν οι παλιατζήδες; Μετά θα λες ότι την κέρδισες κιόλας, αρκεί να νιώθεις καλά. Αν μένεις σε σπίτι χωρίς οικοσυσκευές μια χαρά είναι, σε μια δεκαετία το έχεις εξοπλίσει φουλ. Όπως βολεύεται ο καθένας.
Τι σε κανει να πιστευεις οτι αγοραζω μονο για ενα σπιτι?
Πλακα εχετε. Δεν ζουμε ολοι ιδιες ζωες.

Πάντως το τμήμα marketing της Aegean Bonus Visa και του Κωτσόβολου σίγουρα θα διαβάζουν το νήμα αυτό και θα τρίβουν τα χέρια τους. Μακράν η πιο πετυχημένη και διαχρονική προωθητική ενέργεια των ημερών μας. Είναι προφανεστατο ότι όλο αυτό βασίζεται στην αλόγιστη (σε βαθμό εθισμού) συγκομιδή μιλίων που στο τέλος δε χρησιμοποιούνται.

giannis228

Member
Για ποια περίοδο βρήκες με μίλια για 3 άτομα;
Για περίοδο γιορτών το θεωρώ απίθανο να βρεις θέσεις με εξαργύρωση μιλίων ή πόντων...
αναλογα τον προορισμο ... τωρα με την εξαργυρωση μιλιων ειχε για το συγκεκριμενο προοορισμο που κοιτουσα εγω ακομα και 7 εισιτηρια με μιλια ... αλλα αλλες φορες δεν εχει ... πολλες φορες δεν εχει πολλα εισιτηρια ... ειναι τυχη

Nick_St

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Venezuela
Είναι προφανεστατο ότι όλο αυτό βασίζεται στην αλόγιστη (σε βαθμό εθισμού) συγκομιδή μιλίων που στο τέλος δε χρησιμοποιούνται.
Γενικά δεν έχεις άδικο, γιατί όντως είναι εθιστικό το σπορ και πολύς κόσμος κάνει αγορές χωρίς ιδιαίτερα να τις έχει ανάγκη. Πρώτος και καλύτερος εγώ πριν κάποια χρόνια.

Δεν πρέπει να ξεχνάς όμως δύο σημαντικούς παράγοντες που κάνουν τόσο έντονο το παιχνίδι με Κωτσόβολο, πόντους και μίλια.

1) Τα μίλια στην Aegean δε λήγουν.

2) Το πρόγραμμα επιβράβευσης είναι ΠΟΛΥ γενναιόδωρο. Το Φλεβάρη που μας πέρασε με αγορά αιφον15 αξίας 1309 ευρώ για την αδερφή μου πήρα x100 πόντους οι οποίοι έγιναν 165Κ μίλια. 1250 έβρισκες το κινητό αλλού την ιδια περίοδο, άρα με 60 ευρω παίρνεις 2 υπερατλαντικά πήγαινε έλα. Ληστεία δηλαδή. Και το αστείο είναι ότι κατά περιόδους έχουν υπάρξει πολύ πολύ πιο γενναιόδωρα deals από αυτό εδώ.

Άλλο προγραμματισμό κάνεις αν πχ εληγαν οι πόντοι στο χρόνο ή στη διετία.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.650
Μέλη
39.399
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom