Aegean Airlines Aegean Bonus Visa

paefstra

Member
Ρε παιδιά έχω πάθει ένα κοκομπλοκο. Θέλω μια κουζίνα για το σπίτι στα 500 ευρώ η οποία θα μου δώσει 50.000 bonus πόντους. Αν έχω την 80ευρω πιστωτική aegean, ουσιαστικά κερδίζω περίπου 4 ταξίδια δώρο??????
Ναι. Σε καποιες διαδρομες βγαζεις 4 πηγαινε ελα εξωτερικο.
Αν κινηθεις σωστα και εξαργυρωσεις σε προσφορα με 30% λιγοτερα μιλια, βγαζεις και 5 πηγαινε ελα.

Gioref

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπέστη
Ταξίδι-Όνειρο
Καναδάς
Ναι. Σε καποιες διαδρομες βγαζεις 4 πηγαινε ελα εξωτερικο.
Αν κινηθεις σωστα και εξαργυρωσεις σε προσφορα με 30% λιγοτερα μιλια, βγαζεις και 5 πηγαινε ελα.
Σκαλωσα τώρα και εγώ.. 50.000 Χ 4????

paefstra

Member
Αν 15.000 είναι ανά ταξίδι, τα 50.000 είναι περίπου 4 ταξίδια! Κι εγώ τώρα ψιλοπαλευω να βγάλω ακρη
Πηγα κι ηρθα Αθηνα Νικαια με 11.000 μιλια οταν εβγαλε προσφορα με 30% λιγοτερα μιλια. Που ειναι και ακριβο εισιτηριο, δεν πεφτει χαμηλα με καμια Παναγια.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Αν 15.000 είναι ανά ταξίδι, τα 50.000 είναι περίπου 4 ταξίδια! Κι εγώ τώρα ψιλοπαλευω να βγάλω ακρη
Σημειώνεις ότι εννοείται πως πληρώνεις τους φόρους αεροδρομίων.

Σε "κουφά" εισιτήρια η απόδοση μιλίων είναι απίστευτη. Πχ ένα Λίμα-Οσάκα που με απόκλιση 3 ημερών δεν έβρισκα τίποτε κάτω από 1.100€, το πήρα με 68€ και 62.500 μίλια. Στα open jaw γίνεται πάρτι, ομοίως στα μακρινά εντός της ιδίας ηπείρου.

giota235

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puglia, Dubrovnik
Ταξίδι-Όνειρο
Μάτσου Πίτσου, Αργεντινή
Πηγα κι ηρθα Αθηνα Νικαια με 11.000 μιλια οταν εβγαλε προσφορα με 30% λιγοτερα μιλια. Που ειναι και ακριβο εισιτηριο, δεν πεφτει χαμηλα με καμια Παναγια.
Έβαλε πλέον κ η easy jet Αθήνα Νικαια σε ανταγωνιστικές τιμές. Οντως οι τιμές ετζιαν είναι τσουχτερές

gt13

Member
Η premium πιστωτική δίνει 1+1 εισιτήριο δώρο. Τό πρώτο εισιτήριο από τα 2 μπορεί να είναι κ αγορασμενο με μίλια η υποχρεωτικά με χρήματα; Επίσης, πώς επιλέγεις να κάνεις χρήση τού δεύτερου εισιτηρίου -δωρου; Επιλέγεις εξαρχής 2 εισιτήρια κ μετά σού λέει ότι το δεύτερο μπορείς να το βγάλεις δωρεάν πληρώνοντας μόνο φόρους;

Κ κάτι ακόμα... Τό 30% στο βγάζει κατά καιρούς όταν κάνεις αναζήτηση για ταξίδι με μίλια; Πως τό βρίσκεις;

paefstra

Member
1. Η premium πιστωτική δίνει 1+1 εισιτήριο δώρο. Τό πρώτο εισιτήριο από τα 2 μπορεί να είναι κ αγορασμενο με μίλια η υποχρεωτικά με χρήματα; Επίσης, πώς επιλέγεις να κάνεις χρήση τού δεύτερου εισιτηρίου -δωρου; Επιλέγεις εξαρχής 2 εισιτήρια κ μετά σού λέει ότι το δεύτερο μπορείς να το βγάλεις δωρεάν πληρώνοντας μόνο φόρους;

2.Κ κάτι ακόμα... Τό 30% στο βγάζει κατά καιρούς όταν κάνεις αναζήτηση για ταξίδι με μίλια; Πως τό βρίσκεις;
1. Δεν βγαζω premium, θεωρω παρα πολυ κακο deal το 1+1 δωρο, οταν μπορω να βγαζω ολα τα εισιτηρια δωρεαν. Εχω την απλη Aegean bonus visa.

2. Περιμενεις να το ανακοινωσει η Aegean.

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Η premium πιστωτική δίνει 1+1 εισιτήριο δώρο. Τό πρώτο εισιτήριο από τα 2 μπορεί να είναι κ αγορασμενο με μίλια η υποχρεωτικά με χρήματα; Επίσης, πώς επιλέγεις να κάνεις χρήση τού δεύτερου εισιτηρίου -δωρου; Επιλέγεις εξαρχής 2 εισιτήρια κ μετά σού λέει ότι το δεύτερο μπορείς να το βγάλεις δωρεάν πληρώνοντας μόνο φόρους;
Όταν θα κάνεις χρήση του κουπονιού 1+1 αγοράζεις κανονικά εισιτήρια. Δεν μπορείς να κάνεις χρήση δύο προνομίων (1+1 κουπόνι και χρήση μιλίων). Για να κάνεις χρήση του κουπονιού για 1+1 εισιτήριο πρέπει να κάνεις κράτηση για δύο άτομα βάζοντας το κουπόνι κατα την διάρκεια της κράτησης. Στο εισιτήριο δώρο δεν πληρώνεις ναύλο. Πληρώνεις μόνο τους φόρους.

θεωρω παρα πολυ κακο deal το 1+1 δωρο
Είναι μια χαρά deal όταν ο ναύλος είναι ακριβός και οι φόροι λίγοι. Άλλωστε είναι ένα τζάμπα κουπόνι που έχεις κάθε χρόνο, με αυτό αποσβένεις κατευθείαν τη συνδρομή και μπορείς να γλυτώσεις μέχρι και εκατοντάδες ευρώ, όχι μόνο δεκάδες κερδίζοντας μίλια κιόλας!

paefstra

Member
Είναι μια χαρά deal όταν ο ναύλος είναι ακριβός και οι φόροι λίγοι. Άλλωστε είναι ένα τζάμπα κουπόνι που έχεις κάθε χρόνο, με αυτό αποσβένεις κατευθείαν τη συνδρομή και μπορείς να γλυτώσεις μέχρι και εκατοντάδες ευρώ, όχι μόνο δεκάδες.
Το ειχε φετος ο γιος απο το genairation. Πεταξαμε 100 ευρω κυριολεκτικα. Χιλιες φορες να τα εδινα στον Κωτσοβολο να παρω 10.000 μιλια να μεινει κι ενα προιον.
Δεν θελω ουτε να το ξαναδω.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
485 ευρω φετος εξοικονομησαμε χαρη στο 1+1 (ντουμπαι). Και τηβσυβδρομη των 80 να μην ξεχνουσαν να μας χρεωσουν παλι τρελη ευκαιρια ειναι. Για το 1+1 πετανε και τα 2 τομα στην ιδια πτηση και πληρωνει μονο ο ενας. Μπορει να ειναι και μετ επιστροφης.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.649
Μέλη
39.399
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom