Aegean Airlines Aegean Bonus Visa

dimtze

Member
Επόμενο Ταξίδι
Syros, Crete, Sardenia
Ταξίδι-Όνειρο
Patagonia !!!
Σε μια μέρα εγκριθηκε, όλα καλά! Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
Να ρωτήσω κ κάτι (ελπίζω) τελευταίο. Βλέπω ότι η εφαρμογή στο e-banking της Άλφα δείχνει τους bonus πόντους. Είναι χρήσιμο παρόλα αυτά να κατεβάσω κ την εφαρμογή bonus? Και γιατί;; Τή χειροκίνητη μετατροπή σέ μίλια την κάνω από εκεί να φανταστώ;
Σχετικά με την αίτηση την κάνατε ηλεκτρονικά;

gt13

Member
Είναι απαραίτητη προϋπόθεση να ανοιχτεί και λογαριασμός στην Alpha;
Φαντάζομαι όχι. Αλλά έκανα για να τόν συνδέσω με τήν πιστωτική κ να γίνεται αυτόματα η εξόφληση για να μήν το έχω στο μυαλό μου. Από αυτά που διάβασα εδώ εκεί κατέληξα ότι είναι το πιο βολικό

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Νομίζω ότι οι περισσότεροι - άσχετα από το εκκαθαριστικό - 1500 ευρώ έχουν πιστωτικό όριο στην Premium.
Εγώ πήρα 1000 ως πιστωτικό όριο και μάλιστα ήταν επιφυλακτικοί μήπως δε το εγκρίνουν κιόλας. Ανεβαίνει μόνο κατόπιν αίτησης.

Νομίζω είναι λογικό, αν το θέλεις και για λόγους ευκολίας όπως την πληρωμή της κάρτας κτλ.

andpsy

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μπιλμπάο
Ταξίδι-Όνειρο
Νότια Αμερική / Ισλανδία
Να ρωτήσω κ κάτι (ελπίζω) τελευταίο. Βλέπω ότι η εφαρμογή στο e-banking της Άλφα δείχνει τους bonus πόντους. Είναι χρήσιμο παρόλα αυτά να κατεβάσω κ την εφαρμογή bonus? Και γιατί;; Τή χειροκίνητη μετατροπή σέ μίλια την κάνω από εκεί να φανταστώ;
Να την κατεβάσεις, να βλέπεις πιο αναλυτικα τους πόντους και τυχόν προσφορές, αν θες, μπορείς να βάλεις κωδικό συστασης απο εναν άλλο για να πάρει αυτος ο άλλος, 1000 bonus πόντους.
Ο δικός μου ειναι ο 0660R αν τυχον δεν έχεις κάποιον γνωστό σου.
(αν δεν επιτρέπεται απο κάποιον κανονα, ας το σβησει κάποιος moderator)

adiaforos

Member
Όποιος κατεβάσει την εφαρμογή bonus, την πρώτη φορά που την εγκαθιστά μπορεί να δώσει ως κωδικό σύστασης τον 00BFB (μηδέν τα πρώτα). Αν έχει την υπομονή να περιμένει ως τις γιορτές, συνήθως τρέχουν προωθητικές ενέργειες που δίνουν διπλάσιους πόντους για όποιον καταχωρήσει κωδικό σύστασης.
Δεν είναι και έχει βγάλει δυο φορές προωθητικές ενέργειες με έξτρα πόντους για όσους ανοίξουν λογαριασμό ηλεκτρονικά. Η τελευταία ήταν το καλοκαίρι, οπότε δεν ξέρω αν θα βγάλει για Χριστούγεννα. Εγώ θα περίμενα ως τα Χριστούγεννα, μην τυχόν ξαναβγάλει.
Να την κατεβάσεις, να βλέπεις πιο αναλυτικα τους πόντους και τυχόν προσφορές, αν θες, μπορείς να βάλεις κωδικό συστασης απο εναν άλλο για να πάρει αυτος ο άλλος, 1000 bonus πόντους.
Και στο νήμα με πρόλαβε ο @andpsy !

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο-Βερόνα-Μολβένο.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
Πως ακριβώς; Έψαξα στην εφαρμογή αλλά δεν είδα κάτι
Μπαίνεις στην εφαρμογή της Αιγαίου και μπαίνεις στο λογαριασμό σου Miles+Bonus. Σκρολαρεις και προς το τέλος βρίσκεις την επιλογή "Μετατροπή Bonus πόντων σε μίλια"
Εκεί βάζεις τον αριθμό της πιστωτικής και ακολουθείς τα βήματα.

gkalla

Member
Επόμενο Ταξίδι
????
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία
Εγώ πήρα 1000 ως πιστωτικό όριο και μάλιστα ήταν επιφυλακτικοί μήπως δε το εγκρίνουν κιόλας. Ανεβαίνει μόνο κατόπιν αίτησης.
Στην απλή Aegean visa κατά την αίτηση μου είχα ζητήσει 3.000€ όριο και μου το έκαναν χωρίς πρόβλημα. Στο χρόνο πάνω, μόνοι τους και χωρίς κανένα αίτημα δικό μου, το ανέβασαν στα 4.500€. Με εισόδημα κάτω από 20.000€

spyros91

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Ντουμπαι
Ρε παιδιά έχω πάθει ένα κοκομπλοκο. Θέλω μια κουζίνα για το σπίτι στα 500 ευρώ η οποία θα μου δώσει 50.000 bonus πόντους. Αν έχω την 80ευρω πιστωτική aegean, ουσιαστικά κερδίζω περίπου 4 ταξίδια δώρο??????

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.649
Μέλη
39.399
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom