Όχι, και την δεύτερη. Είμαι σίγουρη! Κάθε φορά ψαχνομαι τι λείπει και είναι αυτό. Στο τέλος ενώ περιμένω να μου τραβήξει την τελευταία δόση, δεν τραβάει τίποτα γιατί τα έχει πάρει στην αρχή!Μολις μιλησα με Alpha.Μονο την 1η δοση δεσμευουν
Όχι, και την δεύτερη. Είμαι σίγουρη! Κάθε φορά ψαχνομαι τι λείπει και είναι αυτό. Στο τέλος ενώ περιμένω να μου τραβήξει την τελευταία δόση, δεν τραβάει τίποτα γιατί τα έχει πάρει στην αρχή!Μολις μιλησα με Alpha.Μονο την 1η δοση δεσμευουν
ειναι ατοκες οι δοσεις?Όχι, και την δεύτερη. Είμαι σίγουρη! Κάθε φορά ψαχνομαι τι λείπει και είναι αυτό. Στο τέλος ενώ περιμένω να μου τραβήξει την τελευταία δόση, δεν τραβάει τίποτα γιατί τα έχει πάρει στην αρχή!
Σωστά τη πρώτη τη χρεώνει επιτόπου οπότε λογικό μπαίνει στο λογαριασμό σου και τη δεύτερη τη δεσμεύει στις προβλέψεις/δόσεις του επόμενου μήνα οπότε την αφαιρεί από το διαθέσιμο υπόλοιπο.Όχι, και την δεύτερη. Είμαι σίγουρη! Κάθε φορά ψαχνομαι τι λείπει και είναι αυτό. Στο τέλος ενώ περιμένω να μου τραβήξει την τελευταία δόση, δεν τραβάει τίποτα γιατί τα έχει πάρει στην αρχή!
ΑκριβώςΣωστά τη πρώτη τη χρεώνει επιτόπου οπότε λογικό μπαίνει στο λογαριασμό σου και τη δεύτερη τη δεσμεύει στις προβλέψεις/δόσεις του επόμενου μήνα οπότε την αφαιρεί από το διαθέσιμο υπόλοιπο.
Φυσικάειναι ατοκες οι δοσεις?
Οκ!Επισης:Όχι, και την δεύτερη. Είμαι σίγουρη! Κάθε φορά ψαχνομαι τι λείπει και είναι αυτό. Στο τέλος ενώ περιμένω να μου τραβήξει την τελευταία δόση, δεν τραβάει τίποτα γιατί τα έχει πάρει στην αρχή!
Διαθέσιμο.Οκ!Επισης:
1/γιατι σε αγορα οπου ζητησα ατοκες δοσεις στο POS μου ζηταει ολοκληρο το ποσο πρωτα;
2/Ανεξαρτητα απο την 1η και τη 2η δοση το υπολοιπο πιστωτικο οριο της καρτας θα ειναι διαθεσιμο η θα ειναι δεσμευμενο μεχρι να ξεχρεωθουν οι δοσεις;
Όταν πάει να κάνει τη χρέωση, ακόμα κι αν μπει το ποσό σε δόσεις, ζητάει να υπάρχει ολόκληρο μέσα. Εγώ αυτό έχω καταλάβει. Μπαίνει σε δόσεις, δεσμεύεται 1η-2η και το υπόλοιπο ποσό είναι διαθέσιμο.Οκ!Επισης:
1/γιατι σε αγορα οπου ζητησα ατοκες δοσεις στο POS μου ζηταει ολοκληρο το ποσο πρωτα;
2/Ανεξαρτητα απο την 1η και τη 2η δοση το υπολοιπο πιστωτικο οριο της καρτας θα ειναι διαθεσιμο η θα ειναι δεσμευμενο μεχρι να ξεχρεωθουν οι δοσεις;
/γιατι σε αγορα οπου ζητησα ατοκες δοσεις στο POS μου ζηταει ολοκληρο το ποσο πρωτα;