• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Aegean Airlines Aegean Bonus Visa

Яна

Member
Μολις μιλησα με Alpha.Μονο την 1η δοση δεσμευουν
Όχι, και την δεύτερη. Είμαι σίγουρη! Κάθε φορά ψαχνομαι τι λείπει και είναι αυτό. Στο τέλος ενώ περιμένω να μου τραβήξει την τελευταία δόση, δεν τραβάει τίποτα γιατί τα έχει πάρει στην αρχή!

giannis228

Member
Όχι, και την δεύτερη. Είμαι σίγουρη! Κάθε φορά ψαχνομαι τι λείπει και είναι αυτό. Στο τέλος ενώ περιμένω να μου τραβήξει την τελευταία δόση, δεν τραβάει τίποτα γιατί τα έχει πάρει στην αρχή!
ειναι ατοκες οι δοσεις?

pan82

Member
Σωστά τη πρώτη τη χρεώνει επιτόπου οπότε λογικό μπαίνει στο λογαριασμό σου και τη δεύτερη τη δεσμεύει στις προβλέψεις/δόσεις του επόμενου μήνα οπότε την αφαιρεί από το διαθέσιμο υπόλοιπο.

Яна

Member
Σωστά τη πρώτη τη χρεώνει επιτόπου οπότε λογικό μπαίνει στο λογαριασμό σου και τη δεύτερη τη δεσμεύει στις προβλέψεις/δόσεις του επόμενου μήνα οπότε την αφαιρεί από το διαθέσιμο υπόλοιπο.
Ακριβώς

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.641
Μέλη
39.380
Νεότερο μέλος
Stagkia

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom