Alpha Bonus Εξαργύρωση
15.000 όριο έχει η χρεωστική (debit), αναφέρθηκε νωρίτερα.
Alpha Bonus Εξαργύρωση
"μπειτε σε κληρωση...." μιλαμε για φοβερο κινητρο.
Δίνει 10000 σε 10 άτομα επί 31 μέρες..."μπειτε σε κληρωση...." μιλαμε για φοβερο κινητρο.
Μην και δωσουν 10χιλ μιλια σε ολες τις νεες χρεωστικες και μπουνε μεσα...
Πιθανόν ναι, δε νομίζω να υπάρχουν (επίσημα) συγκεκριμένα κριτήρια, αλλά το εισόδημα είναι σίγουρα ένα εξ αυτών.Καλησπέρα, ήθελα μα ρωτήσω αν κάποιος έχει εμπειρία από απόρριψη έκδοσης της premium? Υπάρχει σαν όριο καποιο εισόδημα που πρέπει να έχεις ή καποιο ποσό και πάνω στον λογαριασμό; Ρωτάω καθώς μέχρι πρόσφατα ήμουν φοιτητής και υπέβαλα μηδενική δήλωση. Εργάζομαι πλέον σαν ειδικευόμενος ιατρός. Καθως κυνηγάω την αναβάθμιση σε gold θα αντιμετωπίσω πιστεύετε πρόβλημα στην έκδοση; Ευχαριστώ
Με μηδενικη δηλωση δεν εχεις καμια ελπιδα. Εκτος αν μπορεις να παρουσιασεις καταθεσεις που η τραπεζα εξασφαλιζεται για το ρισκο να σου δανεισει, αφου η πιστωτικη ειναι δανεισμος.Καλησπέρα, ήθελα μα ρωτήσω αν κάποιος έχει εμπειρία από απόρριψη έκδοσης της premium? Υπάρχει σαν όριο καποιο εισόδημα που πρέπει να έχεις ή καποιο ποσό και πάνω στον λογαριασμό; Ρωτάω καθώς μέχρι πρόσφατα ήμουν φοιτητής και υπέβαλα μηδενική δήλωση. Εργάζομαι πλέον σαν ειδικευόμενος ιατρός. Καθως κυνηγάω την αναβάθμιση σε gold θα αντιμετωπίσω πιστεύετε πρόβλημα στην έκδοση; Ευχαριστώ
Επισήμως, δεν υπάρχει. Συνυπολογίζουν διαφορά στοιχεία. Αυτό που είναι πολύ σημαντικό είναι η πρόσφατη αναλυτική μηνιαία εκκαθάριση μισθοδοσίας από τον εργοδότη (εντός τελευταίου διμήνου). Δεν χάνεις τίποτα με το να κάνεις την αίτηση. Επίσης μπορείς να σημειώσεις στην αίτηση, αν υπάρχει πεδίο σχολίων, ότι πέρσι ήσουν φοιτητής και γι'αυτό είχες τέτοια φορολογική δήλωση...Υπάρχει σαν όριο καποιο εισόδημα που πρέπει να έχεις ή καποιο ποσό και πάνω στον λογαριασμό;
Εχω την εντύπωση ότι είναι 7.5k το χρόνο το ελάχιστοΕπισήμως, δεν υπάρχει. Συνυπολογίζουν διαφορά στοιχεία. Αυτό που είναι πολύ σημαντικό είναι η πρόσφατη αναλυτική μηνιαία εκκαθάριση μισθοδοσίας από τον εργοδότη (εντός τελευταίου διμήνου). Δεν χάνεις τίποτα με το να κάνεις την αίτηση. Επίσης μπορείς να σημειώσεις στην αίτηση, αν υπάρχει πεδίο σχολίων, ότι πέρσι ήσουν φοιτητής και γι'αυτό είχες τέτοια φορολογική δήλωση...