Sassenach77
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γη του Πυρός
Όλους του μπόνους μίλια τους κάνω και πάλι είχε έρθει μήνυμα οτι πρέπει να κάνω κάποια εξαργύρωση....
Όλους του μπόνους μίλια τους κάνω και πάλι είχε έρθει μήνυμα οτι πρέπει να κάνω κάποια εξαργύρωση....
Καλείς, λες ότι θες να σπάσεις την τάδε συναλλαγή σε άτοκες δόσεις, καταχωρούν το αίτημα, σε καλούν πίσω ότι εγκρίθηκε και αυτό ήταν.Σχετικά με τις 6 άτοκες δόσεις της Premium, γνωρίζει κάποιος την διαδικασία; Επειδή αναφέρεται κάπου στις πληροφορίες ότι πρέπει να γίνει επικοινωνία με την εξυπηρέτηση της Alpha Bank.
αφορά δόσεις μόνο για αγορές από την αιγαίου η αγορές εξωτερικού.Σχετικά με τις 6 άτοκες δόσεις της Premium, γνωρίζει κάποιος την διαδικασία; Επειδή αναφέρεται κάπου στις πληροφορίες ότι πρέπει να γίνει επικοινωνία με την εξυπηρέτηση της Alpha Bank.
Δεν έχω κάνει αγορά εισιτηρίων με Aegean Pass αλλά τα κουπόνια της Aegean Visa Premium χρησιμοποιούνται κατα την διάρκεια της κράτησης ή μετά την κράτηση απο την διαχείριση κράτησης και όχι όλα (αυτά που θέλεις να χρησιμοποιήσεις ναι). Τα εισιτήρια του Aegean Pass είναι προαγορασμένα (δεν είμαι σίγουρη αν μπορούν να χρησιμοποιηθούν τα κουπόνια της Premium σε εισιτήρια του Aegean Pass...) και τα κουπόνια δεν χρησιμοποιούνται κατα τη διάρκεια του check in, αλλά πριν, στην κράτηση ή στη διαχείριση.
Μήπως δεν κατάλαβαν τι τους ρώτησες;Επικοινώνησα με την Aegean και μου είπαν ότι εκείνοι βλέπουν κανονικά το πεδίο!