jimp
Member
Ναι βρε, flexibility και τέτοιαΠροκειται να κανω μια αγορα δωροεπιταγης των 300 ευρω σε συνεργατη. Αρα να τη σπασω σε 15 αγορες των 20 ευρω η θα φαω ξυλο?
Ναι βρε, flexibility και τέτοιαΠροκειται να κανω μια αγορα δωροεπιταγης των 300 ευρω σε συνεργατη. Αρα να τη σπασω σε 15 αγορες των 20 ευρω η θα φαω ξυλο?
Των 21 ευρώ να το κάνεις γιατί λέει "άνω των 20 ευρώ".Αρα να τη σπασω σε 15 αγορες των 20 ευρω η θα φαω ξυλο?
Έως 2,50% επί του ποσού της συναλλαγής (προφανώς για συναλλαγές σε νόμισμα πλην ευρώ).Γνωρίζει κανείς για προμήθειες σε αγορές (σε χρήση POS) στο εξωτερικο με κάρτες της Aegean (Alpha), χρεωστικη και πιστωτικη?
Αυτό μου απήντησαν και στην Εξυπηρέτηση, αλλά ρωτάω μήπως κανένας είχε τέτοια εμπειρία, να μου πει τιποτα πιο συγκεκριμένο. Είναι πολύ γενικό το 2.5% που σου πλασάρουν.Έως 2,50% επί του ποσού της συναλλαγής (προφανώς για συναλλαγές σε νόμισμα πλην ευρώ).
Δες κι εδώ: Συνάλλαγμα: πού να αλλάξω χρήματα. Πληρωμές με κάρτες.
Δύσκολα πιο λίγο, υπολόγιζε κοντά στο 2,5Αυτό μου απήντησαν και στην Εξυπηρέτηση, αλλά ρωτάω μήπως κανένας είχε τέτοια εμπειρία, να μου πει τιποτα πιο συγκεκριμένο. Είναι πολύ γενικό το 2.5% που σου πλασάρουν.
Συνήθως είναι 2% ή μπορεί και πιο λίγο? Έχει κανείς παρόμοια εμπειρία?
Τέλεια!Δύσκολα πιο λίγο, υπολόγιζε κοντά στο 2,5
Δες κι εδώ: AlphaBank | Ιστορικά κόστη διασυνοριακών πληρωμών
μην κάνει αγορές με ελληνική κάρτα.Τέλεια!
Για ΗΠΑ ξέρει κανείς? Ποια ήταν η εμπειρία σας?
Ευχαριστώ πολύ!!μην κάνει αγορές με ελληνική κάρτα.
στα 700 δολάρια μιας πληρωμής μας κράτησαν περίπου 35 με 40 ευρω. επίσης έκαναν και αναπροσαρμογή ισοτιμίας (κι εκεί κερδίζουν) με αρκετή διαφορά από την ημέρα της συναλλαγής μέχρι την οριστικοποίηση της,.
δεν αξίζει τον κόπο. βγάλε μια ρεβολουτ και είσαι ΟΚ.
την παίρνουν παντού. μπορεί να δουλέψει με απλ πεϊ η με γκουγκλ πεϊ.
έστω και 10 ευρώ να είναι, φάτα σε καφέδες.
άκου τους παλιούς και μην ψάχνεσαι πολύ.
και μην τολμήσεις να πας με ευρώ και να τα αλλάξεις σε ανταλλακτήριο. χάνεις πολλά.
αντί να με ευχαριστήσεις πάνε βγάλε μια ρεβολουτ. εκεί θα με ευχαριστείς ακόμα περισσότερο.Ευχαριστώ πολύ!!
μου ήρθε ένας λογαριασμός ρεύματος σήμερα τερατοτεραστιος.Νέος Διαγωνισμός Aegean Bonus Visa.
Πώς συμμετέχετε στον διαγωνισμό:
α) Αποκτώντας μία νέα κάρτα Aegean Bonus Visa. (Σημείωση: Οι πρώτοι 450 που θα αιτηθούν πιστωτική κάρτα έως 30.11.2022 κερδίζουν δωροεπιταγή αξίας 50€ από τα καταστήματα Κωτσόβολος).
β) Για τους κατόχους, κάθε συναλλαγή πάνω από 20€ με κάρτα Aegean Bonus Visa, σε φυσικά καταστήματα ή online, είναι και 1 συμμετοχή στην κλήρωση. Συμμετέχουν όλες οι κάρτες Aegean Bonus Visa, ανεξάρτητα από την ημερομηνία έκδοσής τους. (Σημείωση: Στην προωθητική ενέργεια δεν συμμετέχει η παλαιότερη, μη αναβαθμισμένη πιστωτική κάρτα συνεργασίας AEGEAN).
Ο διαγωνισμός ξεκινά την 21/10/2022, ημέρα Παρασκευή και ώρα 00:00 π.μ. και λήγει την 31/12/2022, ημέρα Σάββατο και ώρα 23:59 μ.μ. Κάθε νέα έκδοση Κάρτας, καθώς και κάθε συναλλαγή άνω των €20,00, αντιστοιχεί σε μία νέα συμμετοχή στην κλήρωση, όπου θα αναδειχθούν νικητές:
Όροι και προϋποθέσεις του διαγωνισμού
- 5 τυχεροί κερδίζουν από 1 ταξιδιωτικό πακέτο πτήσης και διαμονής Aegean Travel Packages αξίας 6.000€. Επιλέγουν την πτήση και το ξενοδοχείο της αρεσκείας τους και ταξιδεύουν στον αγαπημένο τους προορισμό. Ισχύει για μία ή πολλαπλές κρατήσεις μέσα από το travelpackages.aegeanair.com.
- 5 τυχεροί κερδίζουν από 1 εκπτωτικό κουπόνι για τις πτήσεις τους αξίας 1.000€. Επιλέγουν τον προορισμό που επιθυμούν για πτήσεις με AEGEAN και Olympic Air, και έχουν άμεση έκπτωση στο εισιτήριο της επιλογής τους. Ισχύει για μία ή πολλαπλές κρατήσεις μέσα από το aegeanair.com, στο olympicair.com ή το AEGEAN app.
Αφορά λέει μόνο τον παραλήπτη του μηνύματος.....