poised
Member
Αν έχεις δεύτερη κάρτα τους μεταφέρεις από τη μία κάρτα στην άλλη πριν την κλείσεις.
Εχω κλεισει καρτα χωρις να τους μεταφερω στην αλλη. Η δεξαμενη των bonus ειναι κοινη για ολες τις καρτες.Αν έχεις δεύτερη κάρτα τους μεταφέρεις από τη μία κάρτα στην άλλη πριν την κλείσεις.
Αν τους αφησεις ετσι, δεν εχεις ομως μετα το κλεισιμο το δικαιωμα να κανεις τους 30.000 μιλια. Εσυ αποφασιζεις.Μηπως δε χρειαζεται καν να τους μεταφερεις και τους εχεις και στις αλλες καρτες? πχ εμενα μου λεει συνολικοι ποντοι 100χιλιαδες αλλα στην Aegean εχω 30χιλιαδες.
Και από πτήσεις που πραγματοποιείς.Καλησπέρα παιδιά
Είμαι χρόνια GOLD γιατί από την δουλειά μου κάνω πολλά ταξίδια οπότε δεν είχα ψαχτεί για κάτι άλλο. Τώρα από την εταιρεία μου βλέπω ότι μας κάνουν τις κρατήσεις χρησιμοποιώντας μίλια από κάποιον λογαριασμό (όχι τον δικό μου μάλλον κάποιον εταιρικό) έτσι δεν παίρνω μία για κανένα ταξίδι, άρα μετά από κάποιο διάστημα πάει ο λογαριασμός GOLD.Αν καταλαβαίνω καλά μίλια αναβάθμισης δεν παίρνεις με καμία AEGAN κάρτα της ALPHA εκτός αυτά που δίνουν στην αρχή για έκδοση πιστωτικής. Σωστός?
Φυσικα και μπορείς. Εγω κ εγώ.Και μία τελευταία ερώτηση. Γνωρίζετε αν μπορώ να εκδόσω πιστωτική AEGEAN στην Alpha Bank μη έχοντας λογαριασμό μισθοδοσίας στην συγκεκριμένη τράπεζα?
Ναι, μπορείς.Και μία τελευταία ερώτηση. Γνωρίζετε αν μπορώ να εκδόσω πιστωτική AEGEAN στην Alpha Bank μη έχοντας λογαριασμό μισθοδοσίας στην συγκεκριμένη τράπεζα?