paefstra
Member
Βδομαδιατικο εγω γιατι εχω και καποια φυσικη γοητεια, αρκειΚατά τα αλλα, εγώ ακούμπησα ένα μηνιάτικο σήμερα. Εσείς όλα καλά;
Βδομαδιατικο εγω γιατι εχω και καποια φυσικη γοητεια, αρκειΚατά τα αλλα, εγώ ακούμπησα ένα μηνιάτικο σήμερα. Εσείς όλα καλά;
Τι; Δίνει πόντους και η φυσική γοητεία;Βδομαδιατικο εγω γιατι εχω και καποια φυσικη γοητεια, αρκει
Άλλο είδος κάρτας η debit, άλλο είδος η credit. Το αν θα κρατήσεις τη μία, την άλλη ή και τις δύο εξαρτάται από τη χρήση που θα κάνεις με την καθεμιά και όχι από τους πόντους που παίρνεις.με αυτή τη νέα χρεωστική visa bonus παίρνουμε τους ίδιους πόντους ??? https://www.alpha.gr/el/idiotes/kartes/xreostikes-kartes/enter-bonus-visa
αν είναι να καταργήσω τη πιστωτική
Ειναι σπανιο να εγκαταλειπει καποιος τη συλλογη μιλιων για να συλλεξει bonus σε αυτο το φορουμ, αλλα αν εχεις αναγκη για εξαργυρωση σε καταναλωτικα αγαθα αντι για εισιτηρια μαλλον σε καλυπτει.με χρεωστική είμαι καλυμμένος, τη πιστωτική την είχα βγάλει μόνο για τα μίλια
όλους τους πόντους τους κάνω μίλια, έχω ενεργοποιήσει να γίνεται κάθε μήνα μεταφορά όλων των bonus πόντων στο miles λογαριασμόΕιναι σπανιο να εγκαταλειπει καποιος τη συλλογη μιλιων για να συλλεξει bonus σε αυτο το φορουμ, αλλα αν εχεις αναγκη για εξαργυρωση σε καταναλωτικα αγαθα αντι για εισιτηρια μαλλον σε καλυπτει.