jimp
Member
όχι να μην κάνουν ότι θέλουν άλλο 8 πόντοι και άλλο 4!
Ισχύει και για παλιούς κατόχους η προσφορά;;και επίσης από ποτέ μετράει ;Ωραία ! Τα έχω στο τσεπάκι τα 5000 μίλια με αγορά 1500€ έως 28/02
Συγγνωμη, τωρα ηρθε το μειλ, προλαβες να κανεις αιτηση για καρτα και να παρεις και την εγκριση; Καπως απιθανο μου φαινεται. Ειναι για νεες καρτες.Ωραία ! Τα έχω στο τσεπάκι τα 5000 μίλια με αγορά 1500€ έως 28/02
Η κάρτα μου εκδόθηκε πρίν ένα μήνα. Έχω πάρει ήδη τα 5000 μίλια με την έκδοση της. Αν η προσφορά αυτή ισχύει για κάρτες που θα εκδοθούν απο σήμερα....τότε οκ, δεν θα κάτσω να σκάσω ! Ούτως ή άλλως οι αγορές που πρόκειται να κάνω μέχρι 28/02 ξεπερνούν τα 1500€ και θα γίνουν όλες με την Aegean Bonus Visa. Πάλι κερδισμένη θα είμαι !Συγγνωμη, τωρα ηρθε το μειλ, προλαβες να κανεις αιτηση για καρτα και να παρεις και την εγκριση; Καπως απιθανο μου φαινεται. Ειναι για νεες καρτες.
Έχουν βγει καμία βδομάδα οι όροι αυτοί αλλά δεν έχουν κάτι διευκρινιστικο για να βγάλει κάποιος συμπέρασμα. Πάντως εμένα σε wind bonus visa στο λογαριασμό είχε σημείωση που έλεγε ότι σε περίπτωση που έχω ενεργοποιήσει πάγια εντολή εξαργύρωσης πόντων για έκπτωση λογαριασμού αυτοί θα αφαιρούνται μόνο από τους πόντους που συλλέγει η wind bonus visa και όχι από τον ενιαίο λογαριασμό και ομολογώ με ανήσυχησε αυτό ...Δημοσιευτηκαν οι νεοι οροι του Προγραμματος Bonus. Οποιος καταλαβει τι γινεται με τα μιλια, ας μας εξηγησει.
http://www.alphabonus.gr/files/Όροι Προγράμματος Bonus.pdf