Μα αναφέρθηκε ότι δεν έχει βγει ανακοίνωση υπάρχει απλά στους λογαριασμούς που εκδίδονται. Το έχω επισυνάψει στο παραπάνω μήνυμα μου το ενημερωτικόΜπορείς να ανεβάσεις το λινκ που το λέει γιατί δεν το βρίσκω;
Μα αναφέρθηκε ότι δεν έχει βγει ανακοίνωση υπάρχει απλά στους λογαριασμούς που εκδίδονται. Το έχω επισυνάψει στο παραπάνω μήνυμα μου το ενημερωτικόΜπορείς να ανεβάσεις το λινκ που το λέει γιατί δεν το βρίσκω;
Δεν υπάρχει λινκ. Και σ' εμένα στον τελευταίο λογαριασμό που εκδόθηκε υπήρχε ενημέρωση σχετικά με τον νέο "My Bonus Λογαριασμό".Μπορείς να ανεβάσεις το λινκ που το λέει γιατί δεν το βρίσκω;
Γιατί οι πόντοι εξαργύρωσης λήγουν;Πάντως είναι πιθανό να καταργήσουν τη μεταφορά μπόνους μεταξύ των καρτών απ' τη στιγμή που θα μπορείς να χρησιμοποιείς όλους τους πόντους σου με οποιαδήποτε κάρτα, αφού θα βρίσκονται σε έναν λογαριασμό. Με αυτόν τον τρόπο ουσιαστικά η μεταφορά καθίσταται άχρηστη. Οπότε πιθανότατα τέλος η παραταση λήξης των ποντων με τη μέθοδο της μεταφοράς. Αλλά ας μην προτρέχουμε.
Και οχι μονο. Καλυπτω ενα σωρο αναλωσιμα γραφειου (μελανια, χαρτι) γιατι με τα ρεπανακια και τα λαχανα απο τον Βασιλοπουλο, ποσα να φαμε πια.Αν έχετε σκοπό ν'ανανεώσετε τα ηλεκτρικά σας, είναι μια καλή ευκαιρία...
Λήγουν στα δύο χρόνια από τη κτήση τους όσους μαζεύεις και νομίζω σε ένα χρόνο οι ποντοι από την ενεργοποίηση κάποιες καρταςΓιατί οι πόντοι εξαργύρωσης λήγουν;
Μιλάμε για κοινό λογαριασμό μπόνους ανάμεσα σε πιστωτικές κάρτες alpha bonus. Αυτό δεν αφορά το πρόγραμμα μιλίων. Και ναι οι πόντοι απ' τις πιστωτικές λήγουν στα 2 χρόνια.Γιατί οι πόντοι εξαργύρωσης λήγουν;
Άσε, άσε, εγώ πλάκα έκανα, αλλά μου χάλασε η ηλεκτρική κουζίνα και η προοπτική αντικατάστασής της είναι πιο πιθανή από ποτέ. Αυτό που με χαλάει με τον Κωτσόβολο είναι το χείριστο after sale support του...Και οχι μονο. Καλυπτω ενα σωρο αναλωσιμα γραφειου (μελανια, χαρτι) γιατι με τα ρεπανακια και τα λαχανα απο τον Βασιλοπουλο, ποσα να φαμε πια.
Για μια και μοναδική φορά μπορείτε να ζητήσετε την επιστροφή των ληγμένων πόντων στην κάρτα σας ( τουλάχιστον αυτό ίσχυε πριν από λίγους μήνες ).Μιλάμε για κοινό λογαριασμό μπόνους ανάμεσα σε πιστωτικές κάρτες alpha bonus. Αυτό δεν αφορά το πρόγραμμα μιλίων. Και ναι οι πόντοι απ' τις πιστωτικές λήγουν στα 2 χρόνια.
Οχι σε όλες τις κάρτες όμως. Από τις δικές μου, μόνο σε μία το αναγράφει ο λογαριασμός....Μα αναφέρθηκε ότι δεν έχει βγει ανακοίνωση υπάρχει απλά στους λογαριασμούς που εκδίδονται. Το έχω επισυνάψει στο παραπάνω μήνυμα μου το ενημερωτικό