Marinetta
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Νησί του Πάσχα
Πριν από ένα χρόνο δεν είχα καν πιστωτική και σκεφτόμουν να μην βγάλω ποτέ στη ζωή μου. Χωρίς να είμαι υπέρ του τραπεζικού συστήματος στην Ελλάδα, μπορώ να πω ότι πρώτη φορά παίρνω κάτι πίσω. Χρησιμοποιώ την aegean bonus visa σαν απλή χρεωστική με το που αγοράσω κάτι και 10€ να κάνει βάζω κατευθείαν τα χρήματα. Το αποτέλεσμα είναι ότι δεν έχω πληρώσει ποτέ μα ποτέ τόκο και φυσικά ούτε τόκο υπερημερίας.Οκ καταλαβα.Βασικα μπηκα στη διαδικασια να εκδοσω πιστωτικη γιατι θα χρειαστω ωστε να νοικιασω αυτοκινητο σε ταξιδι τα χριστουγεννα.Εκτος απο καποια μελλοντικη αγορα εισιτηριων απο Aegean η καποια αγορα απο συνεργαζομενη επιχειρηση με την Alpha Bank ΑΝ μπει καποια προσφορα τυπου 1€=10 bonus ποντοι,δε σκοπευω να κανω συστηματικη χρηση της πιστωτικης.Ακομη κι ετσι συμφρει η premium;;;
Τι έχω κερδίσει λοιπόν και τι έχω χάσει;
Έχω χάσει : 40€ το χρόνο συνδρομή.
Έχω κερδίσει : κουπόνι 20€ για πτήση Aegean.
2 κουπόνια fast track ( που δεν τα χρησιμοποιησα ποτέ βέβαια)
2 κουπόνια για δωρεάν βαλίτσα εσωτερικού ( επίσης δεν τα χρησιμοποίησα)
αγορές με ΑΤΟΚΕΣ δόσεις
5000 bonus ποντους
πάνω από 100.000 μίλια , δεν έχω διάθεση να φλεξάρω απλά νομίζω ότι αυτή η χρήση είναι μια πολύ έξυπνη χρήση οποιασδήποτε πιστωτικής κάρτας που σου ανταποδίδει κάτι.
Αν με ρωτάς αυτά τα 40€ αξίζουν και με το παραπάνω. Φυσικά εννοείται δεν θα σου πω εγώ τι να κάνεις, απλά παραθέτω το πως την χρησιμοποιώ εγώ.