• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Aegean Airlines Aegean Bonus Visa

evi01

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Η γη ολάκερη!
Έκανα αίτηση για την aegean bonus στις 15/9 και στις 19/9 υπέγραψα το συμβόλαιο για την κάρτα. Δεν έχω καταθετικό λογαριασμό στην Alpha bank και δεν είμαι πελάτριά τους (έχω μια premium AmEx σα πρόσθετο μέλος).
Απ´ότι καταλαβαίνω το εκκαθαριστικό παίζει ρόλο...

Alex0077

Member
Μιλαω γι αυτο το καλοκαιρι. για τις καταθεσεις το ειπα ηδη. εχει καταθεσεις κ 0 εισοδημα. εμενα παντως με πηραν κ τηλ μηπως ηθελα να βγαλω. λες κ γυρισε ο χρονος στο 2008..
Έχει διαφορά το να έχεις καταθέσεις και το να έχεις βάλει εγγύηση τις καταθέσεις. (δηλαδή σε αυτές τις περιπτώσεις δεν σου επιτρέπουν να πέσουν οι καταθέσεις κάτω από το όριο της κάρτας ή να σπάσεις την προθεσμιακή) Γιατί ακόμα και ένα παιδί ή φοιτητής μπορεί να έχει καταθέσεις αν έχει μπει συνδικαιούχος για παράδειγμα.

Οι τράπεζες πάντως βρήκαν ευκαιρία και λόγο της όλης κατάστασης μτο πλαστικό χρήμα ή τις πληρωμές προς εφορία σε δόσεις και τις προσφέρουν πάλι σε κάποιους που είναι "καθαροί"

Έκανα αίτηση για την aegean bonus στις 15/9 και στις 19/9 υπέγραψα το συμβόλαιο για την κάρτα. Δεν έχω καταθετικό λογαριασμό στην Alpha bank και δεν είμαι πελάτριά τους (έχω μια premium AmEx σα πρόσθετο μέλος).
Απ´ότι καταλαβαίνω το εκκαθαριστικό παίζει ρόλο...
Εγκρίθηκε δηλαδή?

Κι εγώ είχα κάνει στις 05/10 και μόλις σήμερα με ειδοποίησαν ότι εγκρίθηκε και βγήκε το πλαστικό. Καθυστέρησαν πολύ . Μου είπαν λόγω της μετατροπής σε contactless

evi01

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Η γη ολάκερη!
Την έκανα ηλεκτρονικά, τρεις μέρες μετά που έστειλαν μήνυμα ότι έγινε δεκτή και την επόμενη μου τηλεφώνησαν για ραντεβού.
Μου έκανε μεγάλη εντύπωση το σύντομο χρονικό διάστημα για την απάντηση!

Alex0077

Member
Την έκανα ηλεκτρονικά, τρεις μέρες μετά που έστειλαν μήνυμα ότι έγινε δεκτή και την επόμενη μου τηλεφώνησαν για ραντεβού.
Αυτό που λες δεν είναι η τελική απάντηση. Κάνεις την αίτηση και μετά απο 2-3 μέρες την προεγκρίνουν ή την απορρίπτουν. Η προέγκριση είναι πολύ τιπική. Κοιτάνε μόνο αν είσαι στον Τειρεσία και αν έχεις το ελάχιστο εισόδημα που θέλουν. Μόλις δώσεις τα δικαιολογητικά στον κουριερ και υπογράψεις τη σύμβαση τότε γίνεται η τελική έγκριση ή απόρριψη. Σου έχει έρθει σπίτι?

evi01

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Η γη ολάκερη!
Αναφέρω ότι 4 μέρες μετά την αίτηση ήρθε το κούριερ και υπέγραψα το συμβόλαιο με την τράπεζα.

Alex0077

Member
Αναφέρω ότι 4 μέρες μετά την αίτηση ήρθε το κούριερ και υπέγραψα το συμβόλαιο με την τράπεζα.
Εγώ απάντησα στο σημείο που λες
Απλά δεν είναι η τελική απάντηση αυτή. ΓΙ αυτό γίνεται τόσο γρήγορα.
Τελικά σου εγκρίθηκε η όλη αίτηση? Ήρθε η κάρτα?

evi01

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Η γη ολάκερη!
Ναι, εγκρίθηκε. Ο αριθμός βγήκε αμέσως, πήρα pin, αλλά καθυστέρησαν την κάρτα γιατί δεν είχαν πλαστικά.... Την παρέλαβα πριν 20 μέρες. Τα 10000 μίλια μπήκαν στο λογαριασμό της miles+bonus δυο μέρες μετά την υπογραφή της σύμβασης.

Alex0077

Member
Ναι, εγκρίθηκε. Ο αριθμός βγήκε αμέσως, πήρα pin, αλλά καθυστέρησαν την κάρτα γιατί δεν είχαν πλαστικά.... Την παρέλαβα πριν 20 μέρες. Τα 10000 μίλια μπήκαν στο λογαριασμό της miles+bonus δυο μέρες μετά την υπογραφή της σύμβασης.
Ισχύει ότι από τα 10000 μίλια της προσφοράς μόνο τα 5000 είναι αναβάθμισης;

evi01

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Η γη ολάκερη!
Ακριβώς....
5000 μίλια αναβάθμησης
10000 μίλια εξαργύρωσης

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο-Βερόνα-Μολβένο.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
Τα παραταμε μετα την τριτη προσπάθεια :)
με την παρότρυνση της φίλης μου @paefstra έκανα και δεύτερη αίτηση η οποία προ εγκρίθηκε και μεθαύριο έχω ραντεβού για υπογραφές, ελπίζω ότι θα πάρω και την τελική έγκριση.

dimitrak

Member
Επόμενο Ταξίδι
????
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
με την παρότρυνση της φίλης μου @paefstra έκανα και δεύτερη αίτηση η οποία προ εγκρίθηκε και μεθαύριο έχω ραντεβού για υπογραφές, ελπίζω ότι θα πάρω και την τελική έγκριση.
Καλα μιλια Μακη!

paefstra

Member
Ειστε η τριτη μου επιτυχια κ. Μακη. Ενας μονο εφτασε ως την τριτη προσπαθεια. Δωρακι σε μιλια θελω ;)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.639
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom