Samion
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Παλέρμο
Παιρνεις αλλο.Και αν χάσεις το κινητό τι γίνεται;
Παιρνεις αλλο.Και αν χάσεις το κινητό τι γίνεται;
Δεν έχει κάποιο κίνδυνο αυτό. Μάλλον δεν έχεις καταλάβει πώς δουλεύειΚαι αν χάσεις το κινητό τι γίνεται;
Το μόνο αρνητικό είναι ότι επειδή είναι διάφανη κάρτα δεν έχει πάρει contactless και δεν ξέρω αν μπορεί να πάρει ποτέ. Κι εγώ αυτή έχω πάντως από AMEX. Έχει βέβαια και ασφαλιστικές καλύψεις. Και διπλασιάζει την εγγύηση που έχουν αυτά που αγοράζεις. Ποτέ δεν ξέρεις. Εγώ το έχω χρειαστεί αυτόμόλις έκανα ηλεκτρονικά αίτηση για την blue.
Αφήνεις όπου να ναι ξεκλειδωτο κινητό, αυτοκίνητο, σπίτι;Και αν χάσεις το κινητό τι γίνεται;
μόλις μου ήρθε mail ότι η αίτηση μου απορρίφθηκε διότι δεν πληρώ τις προϋποθέσεις για την έκδοση της.μόλις έκανα ηλεκτρονικά αίτηση για την blue.
Πάντως είναι σβέλτοι...μόλις μου ήρθε mail ότι η αίτηση μου απορρίφθηκε διότι δεν πληρώ τις προϋποθέσεις για την έκδοση της.
Εγώ με τα capital την έβγαλα και μάλιστα πέρυσι που ήταν και πιο πολύ στα φόρτε τους..τώρα με τα capital βγάζουν καινούριες πιστωτικές άραγε?
Τα παραταμε μετα την τριτη προσπάθειαμόλις μου ήρθε mail ότι η αίτηση μου απορρίφθηκε διότι δεν πληρώ τις προϋποθέσεις για την έκδοση της.
Μάλλον έβαλες ετήσιο εισόδημα κάτω από 8000 ευρώ που χρειάζεται για την alpha.μόλις μου ήρθε mail ότι η αίτηση μου απορρίφθηκε διότι δεν πληρώ τις προϋποθέσεις για την έκδοση της.
Βγάζουνε σε όσους δεν είναι στον Τειρεσία και έχουν ένα εισόδημα άνω των 8000-9000.τώρα με τα capital βγάζουν καινούριες πιστωτικές άραγε?
Θα το ξαναπω: σημασια εχει η σχεση σου με την τραπεζα (δηλ μην κανετε αιτηση εκτος καταστηματος αν σας ξερουν...) και οι καταθεσεις. φιλος και μελος του φορουμ εβγαλε ανετα με 0 εισοδημα. Μηδεν.Σημασία έχει το τωρινό σου εισόδημα.
Φυσικά παίζει ρόλο και αυτό. Με 0 εισόδημα αποκλείεται να βγήκε. Υπάρχει σύσταση από την ΤτΕ το σύνολο των ανοιχτών δανείων να μην ξεπερνάει το 40% του ετήσιου εισοδήματος. Και υπάρχουν κάποιοι κανονισμοί. Όπως πχ πρέπει να παρουσιάσεις και βεβαίωση εργοδότη του τελευταίου μηνος. Κάποιος που δεν δουλευει πώς το παρουσίασε? Αν η κάρτα του την έβγαλε και γίνει έλεγχος από την εποπτική αρχή αρχή (ΤτΕ) θα υπάρχει πρόβλημα που δεν θα εμφανίζονται τα δικαιολογητικά αυτά. Ο μοναδικός τρόπος για καποιον χωρίς εισόδημα είναι να έχει βάλει εγγύηση καποιον προθεσμιακό ή άλλα περουσιακά στοιχεία , προσημείωση κτλ ή να βάλει εγγυητή. http://www.alpha.gr/files/aboutalphabank/Systithikate_19062012GR.pdfΘα το ξαναπω: σημασια εχει η σχεση σου με την τραπεζα (δηλ μην κανετε αιτηση εκτος καταστηματος αν σας ξερουν...) και οι καταθεσεις. φιλος και μελος του φορουμ εβγαλε ανετα με 0 εισοδημα. Μηδεν.