• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Aegean Airlines Aegean Bonus Visa

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Για οποιον ενδιαφερεται μπορει να επιμεινει στους υπαρχοντες ορους και να κανει τη δουλεια του..
Και εγώ όταν πηγα σε κατάστημα και έκανα αίτηση αντικατάστασης επέμενα ότι θέλω να αντικατασταθεί η παλιά μπλε (την έδειξα στην υπάλληλο) με μία νέα premium. Και μου είπε η υπάλληλος ότι γίνεται και ότι αυτό θα έκανε.... Δεν ξέρω τι έκανε τελικά αλλά εγώ αυτή τη στιγμή είμαι με δύο κάρτες και σήμερα το πρωί ακύρωσα εγώ τη μπλε τηλεφωνικά :haha:

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
αντι 3 χιλιαδες που παιρνει με αντικατασταση
Δεν είμαι σίγουρη αν εννοούμε το ίδιο, αλλά η παλιά μπλε όταν αντικατασταθεί, με την λήξη της, αντικαθίσταται με μπλε πάλι και δεν παίρνεις τίποτα από μίλια. Για αντικατάσταση πριν την λήξη προφανώς ισχύει ο,τι λέει η @Sassenach77 που το έκανε. Δηλαδή δεν γίνεται αντικατάσταση αλλά έκδοση νέας.

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Δεν είμαι σίγουρη αν εννοούμε το ίδιο, αλλά η παλιά μπλε όταν αντικατασταθεί, με την λήξη της, αντικαθίσταται με μπλε πάλι και δεν παίρνεις τίποτα από μίλια. Για αντικατάσταση πριν την λήξη προφανώς ισχύει ο,τι λέει η @Sassenach77 που το έκανε. Δηλαδή δεν γίνεται αντικατάσταση αλλά έκδοση νέας.
Επίσης στο ένα απο τα τηλέφωνα που έκανα ο υπάλληλος μου είπε ότι έγινε αντικατάσταση με το αίτημα μου, αλλά αντικατασταθηκε η νέα Aegean απλή που μου είχε έρθει προς αντικατάσταση τότε στην αρχή και δεν την είχα ενεργοποιήσει....:suicide:
Το έχουν χάσει λίγο στην Άλφα!

Και τι θα γίνει με εσένα, θα πάρεις τηλέφωνο να δούμε τι θίγει στη λήξη της τελικά; Άντε, έχουμε άλλη μία μπλε και θέλουμε να μάθουμε το μέλλον της :lol:

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Και τι θα γίνει με εσένα, θα πάρεις τηλέφωνο να δούμε τι θίγει στη λήξη της τελικά; Άντε, έχουμε άλλη μία μπλε και θέλουμε να μάθουμε το μέλλον της :lol:
Η βαρεμάρα νίκησε και απλά την ενεργοποίησα :haha: . Θα δείξει επομένως...

paefstra

Member
Να ρωτησω κατι απο περιεργεια? Αν κρατουσα και τη μπλε αλλα δεν τη χρησιμοποιουσα ποτε και την ειχα μονο για να μετατρεπω τους ποντους που δεν μετατρεπονται σε μιλια, δεν θα με χρεωνε συνδρομη? Γιατι εγω θυμαμαι οτι υπηρχε συνδρομη, ασχετα αν πιαναμε το οριο αγορων ωστε να μη χρεωθει. Ποσο ηταν το οριο αγορων και ποση η συνδρομη της μπλε, να υπολογισω αν με συνεφερε κατι τετοιο?

pan82

Member
Να ρωτησω κατι απο περιεργεια? Αν κρατουσα και τη μπλε αλλα δεν τη χρησιμοποιουσα ποτε και την ειχα μονο για να μετατρεπω τους ποντους που δεν μετατρεπονται σε μιλια, δεν θα με χρεωνε συνδρομη? Γιατι εγω θυμαμαι οτι υπηρχε συνδρομη, ασχετα αν πιαναμε το οριο αγορων ωστε να μη χρεωθει. Ποσο ηταν το οριο αγορων και ποση η συνδρομη της μπλε, να υπολογισω αν με συνεφερε κατι τετοιο?
H παλιά όχι έχει τους παλιούς όρους που πάνω από 2000€ το έτος κάνει απαλλαγή συνδρομής, εμένα μου το γράφει και καθε Γενάρη στο λογαριασμό.

paefstra

Member
H παλιά όχι έχει τους παλιούς όρους που πάνω από 2000€ το έτος κάνει απαλλαγή συνδρομής, εμένα μου το γράφει και καθε Γενάρη στο λογαριασμό.
Εμενα δεν μου εγραψε ποτε απαλλαγη συνδρομης τοσα χρονια η δεν το προσεξα. Απλα δεν χρεωθηκε ποτε.
Αρα επρεπε χανω αλλα 2000 ευρω απο το 4:4 (που καλο θα ηταν να προσεχω να ειναι 1:1 η αποδοση bonus μη χανω πολλα bonus απο την αλλη καρτα ) να μετατρεπονται σε αναλογια 4:3, εκτος των bonus που δεν μετατρεπονται.

Δεν ξερω, το βαριεμαι ολο αυτο, να προσεχω και ποια καρτα θα δωσω σε καθε μαγαζι για οφελος μερικα μιλια παραπανω που δεν ξερω και σε ποσα εισιτηρια αντιστοιχουν, πρεπει να βγαλω κομπιουτερακι, αλλα και μην ξεχαστω και δεν πιασω τις 2000 ευρω ετησιως. Το μυαλο μου θα γινει κιμας αν σκεφτομαι τοσα για ενα εξτρα εισιτηριο.

Παω να υπολογισω.

Last edited:

paefstra

Member
Οπως το υπολογισα, αν κλεισω εισιτηρια με τα bonus που δεν μετατρεπονται σε μερα που ζητα τα μισα, ισοσταθμιζονται οι διαφορες με τη χρηση και μπλε καρτας και κανονικης.
Που και να μην ισοσταθμιζονταν, κλεινω μια low cost και παει το παλιαμπελο.
Δεν θα μας τρελανουν για λιγα μιλια παραπανω.

Pel

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Και πού δεν θέλω;
Μπερδεύτηκα... Ποια ειναι η διαφορά μεταξύ της παλιάς μπλε και της απλής μπλε πιστωτικής;

domino

Member
Εμενα δεν μου εγραψε ποτε απαλλαγη συνδρομης τοσα χρονια η δεν το προσεξα. Απλα δεν χρεωθηκε ποτε.
Αρα επρεπε χανω αλλα 2000 ευρω απο το 4:4 (που καλο θα ηταν να προσεχω να ειναι 1:1 η αποδοση bonus μη χανω πολλα bonus απο την αλλη καρτα ) να μετατρεπονται σε αναλογια 4:3, εκτος των bonus που δεν μετατρεπονται.

Δεν ξερω, το βαριεμαι ολο αυτο, να προσεχω και ποια καρτα θα δωσω σε καθε μαγαζι για οφελος μερικα μιλια παραπανω που δεν ξερω και σε ποσα εισιτηρια αντιστοιχουν, πρεπει να βγαλω κομπιουτερακι, αλλα και μην ξεχαστω και δεν πιασω τις 2000 ευρω ετησιως. Το μυαλο μου θα γινει κιμας αν σκεφτομαι τοσα για ενα εξτρα εισιτηριο.

Παω να υπολογισω.
Νομιζω οτι μετρανε και οι μεταφορες προς Revolut, σταματησαν ομως να δινουν ποντους ,

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.652
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα