taver
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Iles Kerguelen
Το παιδί που πλησιάζει την ενηλικίωση, όμως, να πάρει την κοπέλα του ή τον κολλητό του με το 1+1. Όχι τη μαμά του....
Αν παει στο σοι, τη μανουλα θα παρει . Δεν θα στειλουμε εκει νυφη απο τωρα! Αν και ο δικος μου δεν προλαβαινει το 1+1 στην ενηλικιωση και επιτελους δεν θα πληρωνω 20 ολοκληρα ευρω τα εισιτηρια της καθε σουρλουλους, ημαρτον.Το παιδί που πλησιάζει την ενηλικίωση, όμως, να πάρει την κοπέλα του ή τον κολλητό του με το 1+1. Όχι τη μαμά του....
Ακόμη να το αφήσεις ήσυχο το παιδί να ταξιδέψει μόνο του;Αν παει στο σοι, τη μανουλα θα παρει . Δεν θα στειλουμε εκει νυφη απο τωρα! Αν και ο δικος μου δεν προλαβαινει το 1+1 στην ενηλικιωση και επιτελους δεν θα πληρωνω 20 ολοκληρα ευρω τα εισιτηρια της καθε σουρλουλους, ημαρτον.
ΜΕ ΤΑΣ ΚΑΜΠΑΡΕΤΖΟΥΔΑΣ? Μονο πανω απο το πτωμα μου.Ακόμη να το αφήσεις ήσυχο το παιδί να ταξιδέψει μόνο του;
Τι έχουν οι καμπαρετζούδες; Εργαζόμενα κορίτσια. Προτιμάς άνεργη;ΜΕ ΤΑΣ ΚΑΜΠΑΡΕΤΖΟΥΔΑΣ? Μονο πανω απο το πτωμα μου.
Όχι. Η παλιά Aegean δεν μπορεί να αντικατασταθεί απο τις νέες πλέον (απλή Agean ή premium Aegean) και οι πόντοι δεν μεταφέρονται. Ή θα κρατήσεις και την παλιά για να μετατρέψεις τους πόντους που απέκτησες με αυτήν με αναλογία 4:3 ή αν την ακυρώσεις οι πόντοι της παλιά μπλε μένουν μόνο στο πρόγραμμα bonus της Αλφα.Αν έχεις την παλιά μπλε πιστωτική και πάρεις την premium, οι πόντοι της παλιάς μεταφέρονται αυτόματα στην premium;
Αντιγραφω απο τους υπαρχοντες ορους της Aegean Visa:Όχι. Η παλιά Aegean δεν μπορεί να αντικατασταθεί απο τις νέες πλέον (απλή Agean ή premium Aegean) και οι πόντοι δεν μεταφέρονται. Ή θα κρατήσεις και την παλιά για να μετατρέψεις τους πόντους που απέκτησες με αυτήν με αναλογία 4:3 ή αν την ακυρώσεις οι πόντοι της παλιά μπλε μένουν μόνο στο πρόγραμμα bonus της Αλφα.
Όπως ακριβώς το είπες, απο τους υπάρχοντες όρους της απλή Aegean. Η παλιά δεν μπορεί να αναβαθμιστεί. Μετά απο μερικά τηλέφωνα στην Άλφα το αποτέλεσμα ήταν να μάθω ότι όταν έκανα την αίτηση για τη premium έγινε νέα αίτηση ουσιαστικά γιατί δεν μπορούσε να γίνει αλλιώς. Γι αυτό πήρα και τα μίλια αναβάθμισης. Μόνο με έκδοση νέας premium τα παίρνειςΑντιγραφω απο τους υπαρχοντες ορους της Aegean Visa:
Οι οροι αναφερονται στην παλια Aegean Visa που εκδοθηκε πριν την 1η Ιουνιου 2021 και συμφωνα με τους οποιους μπορει να αντικατασταθει με καποια απο τις 2 καινουριες.Όπως ακριβώς το είπες, απο τους υπάρχοντες όρους της απλή Aegean. Η παλιά δεν μπορεί να αναβαθμιστεί. Μετά απο μερικά τηλέφωνα στην Άλφα το αποτέλεσμα ήταν να μάθω ότι όταν έκανα την αίτηση για τη premium έγινε νέα αίτηση ουσιαστικά γιατί δεν μπορούσε να γίνει αλλιώς. Γι αυτό πήρα και τα μίλια αναβάθμισης. Μόνο με έκδοση νέας premium τα παίρνεις
Αυτό ίσχυε μέχρι κάποια ημερομηνία την οποία δεν θυμάμαι τώρα και δεν πρόκειται να κάτσω να την ψάξω. Ήταν η αρχική "παρότρυνση" για να αντικατασταθουν οι παλιές κάρτες και έληξε κάποια στιγμή. Αν θες πάρε τηλέφωνο στην Άλφα και ρώτα. Εμένα αυτά μου είπαν και αυτά σας λέω. Και πήρα 8000 μίλια αναβάθμισης ,τα οποία τα παίρνεις μόνο αν εκδοθεί νέα κάρτα.Οι οροι αναφερονται στην παλια Aegean Visa που εκδοθηκε πριν την 1η Ιουνιου 2021 και συμφωνα με τους οποιους μπορει να αντικατασταθει με καποια απο τις 2 καινουριες.
Η αληθεια ειναι πως εχω την παλια αλλα δεν σκοπευω να την αλλαξω οποτε δεν θα το ψαξω παραπανω. Απλα παρεθεσα τους ορους, οπως τους βρηκα σημερα απο την ιστοσελιδα της Alpha. Για οποιον ενδιαφερεται μπορει να επιμεινει στους υπαρχοντες ορους και να κανει τη δουλεια του.. Βεβαια αν με την εκδοση νεας καρτας καποιος παιρνει 8 χιλιαδες μιλια αντι 3 χιλιαδες που παιρνει με αντικατασταση, δεν βλεπω το λογο να μην κανεις αιτηση για εκδοση νεας καρτας.Αυτό ίσχυε μέχρι κάποια ημερομηνία την οποία δεν θυμάμαι τώρα και δεν πρόκειται να κάτσω να την ψάξω. Ήταν η αρχική "παρότρυνση" για να αντικατασταθουν οι παλιές κάρτες και έληξε κάποια στιγμή. Αν θες πάρε τηλέφωνο στην Άλφα και ρώτα. Εμένα αυτά μου είπαν και αυτά σας λέω. Και πήρα 8000 μίλια αναβάθμισης ,τα οποία τα παίρνεις μόνο αν εκδοθεί νέα κάρτα.