• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Aegean Airlines Aegean Bonus Visa

paefstra

Member
Το παιδί που πλησιάζει την ενηλικίωση, όμως, να πάρει την κοπέλα του ή τον κολλητό του με το 1+1. Όχι τη μαμά του....
Αν παει στο σοι, τη μανουλα θα παρει :D. Δεν θα στειλουμε εκει νυφη απο τωρα! Αν και ο δικος μου δεν προλαβαινει το 1+1 στην ενηλικιωση και επιτελους δεν θα πληρωνω 20 ολοκληρα ευρω τα εισιτηρια της καθε σουρλουλους, ημαρτον.

Last edited:

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Αν παει στο σοι, τη μανουλα θα παρει :D. Δεν θα στειλουμε εκει νυφη απο τωρα! Αν και ο δικος μου δεν προλαβαινει το 1+1 στην ενηλικιωση και επιτελους δεν θα πληρωνω 20 ολοκληρα ευρω τα εισιτηρια της καθε σουρλουλους, ημαρτον.
Ακόμη να το αφήσεις ήσυχο το παιδί να ταξιδέψει μόνο του;

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Αν έχεις την παλιά μπλε πιστωτική και πάρεις την premium, οι πόντοι της παλιάς μεταφέρονται αυτόματα στην premium;
Όχι. Η παλιά Aegean δεν μπορεί να αντικατασταθεί απο τις νέες πλέον (απλή Agean ή premium Aegean) και οι πόντοι δεν μεταφέρονται. Ή θα κρατήσεις και την παλιά για να μετατρέψεις τους πόντους που απέκτησες με αυτήν με αναλογία 4:3 ή αν την ακυρώσεις οι πόντοι της παλιά μπλε μένουν μόνο στο πρόγραμμα bonus της Αλφα.

nick07

Member
Όχι. Η παλιά Aegean δεν μπορεί να αντικατασταθεί απο τις νέες πλέον (απλή Agean ή premium Aegean) και οι πόντοι δεν μεταφέρονται. Ή θα κρατήσεις και την παλιά για να μετατρέψεις τους πόντους που απέκτησες με αυτήν με αναλογία 4:3 ή αν την ακυρώσεις οι πόντοι της παλιά μπλε μένουν μόνο στο πρόγραμμα bonus της Αλφα.
Αντιγραφω απο τους υπαρχοντες ορους της Aegean Visa:

1. Οι κάτοχοι των καρτών Aegean Bonus Visa που έχουν προχωρήσει σε έκδοση πιστωτικής κάρτας πριν την 1/6/2021, μπορούν να αναβαθμίσουν την κάρτα τους σε οποιαδήποτε από τις δύο νέες πιστωτικές κάρτες επιθυμούν, καλώντας στην Εξυπηρέτηση Πελατών της Alpha Bank (Τηλ: 210 326 0000 | Καθημερινά 08:00 - 22:30 | Fax: 210 326 3401 | Email: [email protected]) ή να επισκεφθούν το Δίκτυο Καταστημάτων της Alpha Bank, ώστε να επωφεληθούν από τα μοναδικά προνόμια που τους προσφέρουν οι νέες κάρτες. Με την αναβάθμιση της κάρτας, το μέλος θα επιβραβευτεί με 3.000 μίλια αναβάθμισης και 3.000 μίλια εξαργύρωσης (τα οποία αποδίδονται με την ημερομηνία αίτησης) και θα προστεθούν στον Miles+Bonus λογαριασμό του τα προνόμια που αντιστοιχούν στην κάθε νέα κάρτα.

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Αντιγραφω απο τους υπαρχοντες ορους της Aegean Visa:
Όπως ακριβώς το είπες, απο τους υπάρχοντες όρους της απλή Aegean. Η παλιά δεν μπορεί να αναβαθμιστεί. Μετά απο μερικά τηλέφωνα στην Άλφα το αποτέλεσμα ήταν να μάθω ότι όταν έκανα την αίτηση για τη premium έγινε νέα αίτηση ουσιαστικά γιατί δεν μπορούσε να γίνει αλλιώς. Γι αυτό πήρα και τα μίλια αναβάθμισης. Μόνο με έκδοση νέας premium τα παίρνεις

nick07

Member
Όπως ακριβώς το είπες, απο τους υπάρχοντες όρους της απλή Aegean. Η παλιά δεν μπορεί να αναβαθμιστεί. Μετά απο μερικά τηλέφωνα στην Άλφα το αποτέλεσμα ήταν να μάθω ότι όταν έκανα την αίτηση για τη premium έγινε νέα αίτηση ουσιαστικά γιατί δεν μπορούσε να γίνει αλλιώς. Γι αυτό πήρα και τα μίλια αναβάθμισης. Μόνο με έκδοση νέας premium τα παίρνεις
Οι οροι αναφερονται στην παλια Aegean Visa που εκδοθηκε πριν την 1η Ιουνιου 2021 και συμφωνα με τους οποιους μπορει να αντικατασταθει με καποια απο τις 2 καινουριες.

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Οι οροι αναφερονται στην παλια Aegean Visa που εκδοθηκε πριν την 1η Ιουνιου 2021 και συμφωνα με τους οποιους μπορει να αντικατασταθει με καποια απο τις 2 καινουριες.
Αυτό ίσχυε μέχρι κάποια ημερομηνία την οποία δεν θυμάμαι τώρα και δεν πρόκειται να κάτσω να την ψάξω. Ήταν η αρχική "παρότρυνση" για να αντικατασταθουν οι παλιές κάρτες και έληξε κάποια στιγμή. Αν θες πάρε τηλέφωνο στην Άλφα και ρώτα. Εμένα αυτά μου είπαν και αυτά σας λέω. Και πήρα 8000 μίλια αναβάθμισης ,τα οποία τα παίρνεις μόνο αν εκδοθεί νέα κάρτα.

nick07

Member
Αυτό ίσχυε μέχρι κάποια ημερομηνία την οποία δεν θυμάμαι τώρα και δεν πρόκειται να κάτσω να την ψάξω. Ήταν η αρχική "παρότρυνση" για να αντικατασταθουν οι παλιές κάρτες και έληξε κάποια στιγμή. Αν θες πάρε τηλέφωνο στην Άλφα και ρώτα. Εμένα αυτά μου είπαν και αυτά σας λέω. Και πήρα 8000 μίλια αναβάθμισης ,τα οποία τα παίρνεις μόνο αν εκδοθεί νέα κάρτα.
Η αληθεια ειναι πως εχω την παλια αλλα δεν σκοπευω να την αλλαξω οποτε δεν θα το ψαξω παραπανω. Απλα παρεθεσα τους ορους, οπως τους βρηκα σημερα απο την ιστοσελιδα της Alpha. Για οποιον ενδιαφερεται μπορει να επιμεινει στους υπαρχοντες ορους και να κανει τη δουλεια του.. Βεβαια αν με την εκδοση νεας καρτας καποιος παιρνει 8 χιλιαδες μιλια αντι 3 χιλιαδες που παιρνει με αντικατασταση, δεν βλεπω το λογο να μην κανεις αιτηση για εκδοση νεας καρτας.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.652
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom