paefstra
Member
Αν το αλλαξεις εκτος περιοδου προσφορας πχ ανοιξη, αφου θα πληρωσεις κανονικη τιμη, γιατι να δεσμευτεις απο τωρα?αν το παρεις φλεξ το αλλαζεις για οποτε θες και δινεις κατι παραπανω
Αν το αλλαξεις εκτος περιοδου προσφορας πχ ανοιξη, αφου θα πληρωσεις κανονικη τιμη, γιατι να δεσμευτεις απο τωρα?αν το παρεις φλεξ το αλλαζεις για οποτε θες και δινεις κατι παραπανω
σιγά μην κάνουν έκπτωση, το πολύ ενα 10%,.Δυστυχώς για Χριστούγεννα η πλήρης απογοήτευση...
200αρια στην καλύτερη για παντού...
Προσφορες ελληνικου σουπερ μαρκετ εχει γινει η φαση.. Εχουν ανεβασει τις τιμες στα υψη και παιζουν με 1+1 και 50-60% αλλα ακομα κι ετσι ειναι ακριβαΜέχρι στιγμής δεν έχω βρει καμία αξιόλογη προσφορά..
indeedΠροσφορες ελληνικου σουπερ μαρκετ εχει γινει η φαση.. Εχουν ανεβασει τις τιμες στα υψη και παιζουν με 1+1 και 50-60% αλλα ακομα κι ετσι ειναι ακριβα
Αν εχει προλαβει να παρει και τ κουπονι 1+1 της Aegean Bonus Visa, κοστιζει ακομη πιο φθηνα ανα ατομο.Λισαβόνα τέλος Ιανουαρίου μπορεί να βρει κανεις με 100€ περίπου το άτομο μετ επιστροφής
Νομίζω ότι το 1+1 ισχύει για κρατήσεις ως 31.12.2023Αν εχει προλαβει να παρει και τ κουπονι 1+1 της Aegean Bonus Visa, κοστιζει ακομη πιο φθηνα ανα ατομο.
Βροχερος καιρος τον χειμωνα αλλα αν μιλαμε για κοστος οσο το ΚΤΕΛ Αθηνα Θεσσαλονικη, ποιος θα ελεγε οχι?
Οχι, λαθος κανεις.Νομίζω ότι το 1+1 ισχύει για κρατήσεις ως 31.12.2023
Εγώ έκλεισα ταξίδι-ξεπέτα δύο ημερών για να βάλω pin στο Λουξεμβούργο το Νοέμβριο!
109, μια χαρά!
Εντάξει με πείσατε. Κλείστηκε μιας και εληγαν σε δεκα μέρες τα δύο 25€ κουπόνια της platinum mastercard ένα πσκ μεσα Δεκέμβρη με 70€ έτσι για το Χριστούγεννιατικο κλίμα μιας και είδα οτι εχει Christmas market και έχω να ταξιδέψω Δεκέμβρη από πριν το κορονοιο. Βέβαια είδα κρύο αλλα λέω πόσο παραπάνω να έχει από Βουδαπέστη Πράγα Βιέννη τέτοια εποχή που έχω πάει.Κι εγω για pin το ειχα προσθεσει ως τερματικη πολη σε ταξιδι στη Γαλλια, αλλα τελικα ειναι καλουτσικο για ταξιδι. Με δωρεαν συγκοινωνιες συμφερει η διαμονη διπλα στο αεροδρομιο λογω νορμαλ τιμων σε Ibis και σε 15 λεπτα εισαι καρακεντρο η σε 30 λεπτα στο Trier με δωρεαν λεωφορειο!
Αν εχεις μερες, ξεκινα απο Metz Γαλλια με διανυκτερευση και θα με θυμηθεις. Πολυ ωραια πολη.