underwater
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ανταρκτική
Εγώ έκλεισα ταξίδι-ξεπέτα δύο ημερών για να βάλω pin στο Λουξεμβούργο το Νοέμβριο!
109, μια χαρά!
109, μια χαρά!
Κι εγω για pin το ειχα προσθεσει ως τερματικη πολη σε ταξιδι στη Γαλλια, αλλα τελικα ειναι καλουτσικο για ταξιδι. Με δωρεαν συγκοινωνιες συμφερει η διαμονη διπλα στο αεροδρομιο λογω νορμαλ τιμων σε Ibis και σε 15 λεπτα εισαι καρακεντρο η σε 30 λεπτα στο Trier με δωρεαν λεωφορειο!Εγώ έκλεισα ταξίδι-ξεπέτα δύο ημερών για να βάλω pin στο Λουξεμβούργο το Νοέμβριο!
109, μια χαρά!
Θεωρώ εκείνη την εποχή θα έχει όμορφα φθινοπωρινά χρώματα!Κι εγω για pin το ειχα προσθεσει ως τερματικη πολη σε ταξιδι στη Γαλλια, αλλα τελικα ειναι καλουτσικο για ταξιδι. Με δωρεαν συγκοινωνιες συμφερει η διαμονη διπλα στο αεροδρομιο λογω νορμαλ τιμων σε Ibis και σε 15 λεπτα εισαι καρακεντρο η σε 30 λεπτα στο Trier με δωρεαν λεωφορειο!
Το δωρεάν λεωφορείο εννοείς από το ξενοδοχείο;Κι εγω για pin το ειχα προσθεσει ως τερματικη πολη σε ταξιδι στη Γαλλια, αλλα τελικα ειναι καλουτσικο για ταξιδι. Με δωρεαν συγκοινωνιες συμφερει η διαμονη διπλα στο αεροδρομιο λογω νορμαλ τιμων σε Ibis και σε 15 λεπτα εισαι καρακεντρο η σε 30 λεπτα στο Trier με δωρεαν λεωφορειο!
Δωρεαν ειναι τα κρατικα λεωφορεια σε ολο το κρατιδιο.Το δωρεάν λεωφορείο εννοείς από το ξενοδοχείο;
Από μέσα Γενάρη με μέσα Φλεβάρη σχεδόν παντού όπου πάει από Θεσσαλονίκη έχει τιμές χαμηλές. Λονδίνο 120 Λισαβώνα 170 Μαδρίτη 120 Κωνσταντινούπολη 110. Τιμές μέσω Αθηνών με επιστροφή. Γέμισε πάλι το ημερολόγιο πτήσεις.Δώσε καμία ιδέα.
Φλεβάρη, αρχες.Για ποιόν μήνα μιλάς;;;