psilos3
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αναζητείται!
Για όσους Θεσσαλονικείς ενδοαφέρονται και μπορούν να προγραμματίσουν, βρίσκω δελεαστικές τιμές προς Ισπανία τον Φλεβάρη, δευτερευόντως και για Πορτογαλία.
Εμείς φέτος πήγαμε με αυτή την τιμή το Φλεβάρη Μαδρίτη και τοχαμέ κλείσει Black Friday.Απιστευτο. Οποιος εχει αδεια και δεν το κλεισει κανει εγκλημα.
Από Θεσσαλονίκη απευθείας ή εννοείς μέσω Αθήνας;Για όσους Θεσσαλονικείς ενδοαφέρονται και μπορούν να προγραμματίσουν, βρίσκω δελεαστικές τιμές προς Ισπανία τον Φλεβάρη, δευτερευόντως και για Πορτογαλία.
Το καλοβλέπω κι εγώ για Χριστούγεννα ένα 3μερο.Το έκλεισα πριν τα Χριστούγεννα για να δουμε την Χριστουγεννιάτικη αγορά. Σίγουρα έχει κρύο, 0 εως -4, λίγο που το έψαξα. Θεωρώ πως θα έχει αρκετό κρύο και τον Μάρτιο, αν αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα για σενα. Γενικά, έχω διαβάσει καλά λόγια εδώ και τα δωμάτια είναι σχετικά οικονομικά.
Μέσω Αθήνας πάντα.Από Θεσσαλονίκη απευθείας ή εννοείς μέσω Αθήνας;
Cairo ?Quiz: για μας που δεν μπορούμε να προβλέψουμε από τώρα τις άδειές μας, τι έχει στο χειμερινό πρόγραμμα για εξωτερικό που φεύγει Παρασκευή βράδυ και γυρνάει Κυριακή βράδυ ή Δευτέρα ξημερώματα;
Τελ Αβίβ, Βηρυττό, Κων/πολη τα ξέρω. Άλλη ιδέα; Έψαξα, δεν βρήκα κάτι άλλο...
Εξαρταται τι εννοεις "οικονομικα". Τη βρισκω ακριβη πολη με πολυ ακριβο φαγητο και πολυ λιγη για πανω απο 1,5 μερα.Το έκλεισα πριν τα Χριστούγεννα για να δουμε την Χριστουγεννιάτικη αγορά. Σίγουρα έχει κρύο, 0 εως -4, λίγο που το έψαξα. Θεωρώ πως θα έχει αρκετό κρύο και τον Μάρτιο, αν αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα για σενα. Γενικά, έχω διαβάσει καλά λόγια εδώ και τα δωμάτια είναι σχετικά οικονομικά.
Για να μη βγούμε εκτος τοπικ εντελώς, εχω βρει δωμάτιο με 70/βράδυ.Εξαρταται τι εννοεις "οικονομικα". Τη βρισκω ακριβη πολη με πολυ ακριβο φαγητο και πολυ λιγη για πανω απο 1,5 μερα.
Αλλα ειναι κοντα η Ριγα που ειναι πιο παλεψιμη και το Ελσινκι που ειναι εξισου ακριβο.