• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

About football, soccer, ποδόσφαιρο, κλωτσοσκούφι ... again..

chrisbd

Member
Τιναφτορε;; 2 γκολ φαουλ στη ΡΕΑΛ;; και τι φαουλ;; φοβερος Ραις..

Και ο Λαουταρο πολυ ωραιο γκολ..

Για τη ΡΕΑΛ το υποψιαζομουν οτι μπορει να εχει θεματα απο αυτην την ΑΡΣΕΝΑΛ λογω μεγαλης ασταθειας που φαινεται και στο πρωταθλημα.. για να δουμε .. εγω θεωρω πολυ δυσκολο να ανατραπει αλλά η ποιοτητα των παικτων της ΡΕΑΛ ισως κανει θαυματα (που και που) .. την ισοπαλία θεωρω πιο πιθανη ή νικη της ΡΕΑΛ με μικρη διαφορα τερματων..

Η Μπαγερν δεν ειναι φοβητρο αλλα δεν την απαξιωνεις ποτε..

Παρι σε καλο φεγγαρι ..θα ηθελα πολυ να το σηκωσει (μην εχουμε ομως καμια εκπληξη σημερα απο τους "Χωριάτες" ) αν δεν το κανει η Μπαρτσελονα ... ωραιος τελικος θα ηταν αυτός..

Ακλονητο φαβορι δεν υπαρχει..

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
εγω θεωρω πολυ δυσκολο να ανατραπει
Εγώ πάλι πάρα πολύ πιθανό λόγω αφέλειας και μικρής εμπειρίας της Arsenal, προφανώς λόγω και της Real και του άστρου του Αντζελότι που ακόμα δε μπορώ να καταλάβω πως έχει πάρει τόσα τρόπαια, αλλά κυρίως λόγω της Uefa που έχει σαν παιδιά της τις δύο Ισπανικές ομάδες.
Το είδαμε και πρόσφατα στο Barca - PSG.

Hayate

Member
Επόμενο Ταξίδι
Oπου δεν κανονιζουμε..
Ταξίδι-Όνειρο
Hokkaido χειμωνα
Από τη στιγμή που πλέον δεν μετράνε τα εκτός έδρας γκολ,θεωρώ θα μπορούσε να γινει ανατροπή στο Ρεαλ-Αρσεναλ...

Βρε λες να βγάλουμε κάνα ταξιδακι🤔🤔..??

chrisbd

Member
Να χασει με 3 η 4 γκολ διαφορα αυτη η Αρσεναλ το θεωρω παρα πολυ δυσκολο αλλά βεβαια στο ποδοσφαιρο τα εχουμε δει ολα..

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.998
Μέλη
39.705
Νεότερο μέλος
Elenikat

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom