chrisbd
Member
Η ΜΙΛΚΟ τρολαρει τον Ολυμπιακό.. εμ ετσι ειναι
Λοιπόν, έχοντας πάρει 3 ντεπον να ηρεμήσω από χθες,να πω και εγώ τα συγχαρητήρια μου στην μεγαλύτερη ε.ο. του ελληνικού αθλητισμού για την κατάκτηση του μιλκο καπ(καραπαπας 2022) απεναντι στην 8η ομάδα της Ιταλίας. Το αποτέλεσμα το γνωρίζαμε βδομάδες πριν, το παιχνίδι σαν παιχνίδι ήταν άθλιοΕβδομα πικρας ερχεται με europa conference league και champions league. Θελω προβλεψεις!! Ολυμπιακο και ρεαλ θα παρω εγω. Η φιορεντινα και η ντορτμουντ πολυ μετριες ομαδες κατα την αποψη μου.
steiltou τον λογαριασμό σπίτιO αλλος στις καφριλες πηρε και το παιδι του γερος ανθρωπος. Αποπατος.
x.com
Τωρα ειδα οτι ειναι και κοριτσι... τι να πεις.
τα συγχαρητήρια μου στην μεγαλύτερη ε.ο. του ελληνικού αθλητισμού για την κατάκτηση του μιλκο καπ
Η μεγαλύτερη απόλαυση είναι για όλους εσάς τους αντιολυμπιακούς να αναγκάζεστε να βλέπετε την ομάδα μου υποστηρίζοντας την αντίπαλη και στο τέλος να τον πίνετε.το παιχνίδι σαν παιχνίδι ήταν άθλιο
Τόξερες; Το έπαιξες;.Το αποτέλεσμα το γνωρίζαμε βδομάδες πριν,
Λοιπόν, έχοντας πάρει 3 ντεπον να ηρεμήσω από χθες,
Κοιτώντας την σημασία του ονόματος σου.
- κατάσταση απόλυτης σύγχυσης
- Έχω μπερδευτεί τελείως. Έπαθα κοκομπλόκο!
Είδα μερικούς που την παρομοίαζαν σαν τον Ατρόμητο της Ιταλίας ή σαν την Λαμία.!πάντως ok, όγδοη στην Ιταλία
Την 4η στην Premier League που αποκλείσαμε στα ημιτελικά πώς να την παρομοίαζαν άραγε?Είδα μερικούς που την παρομοίαζαν σαν τον Ατρόμητο της Ιταλίας ή σαν την Λαμία.!
Ειναι καμια εικοσαρια απο αυτους που εχουν στοχοποιηθει, ταυτοποιηθει και ηδη τα ονόματα και οι διευθυνσεις τους κυκλοφορησαν και δεχονται συντονισμένα απειλες απο αλλους βανδαλους. Δε θα παει καθολου καλα αυτο.steiltou τον λογαριασμό σπίτι
να δούμε μετά...
k όχι μονο ποσο κάνει το κάθισμα.
K τα εργατικά k όλα.
θα το ξανακάνει?
Ολυμπιακό της Αγγλίας?Την 4η στην Premier League που αποκλείσαμε στα ημιτελικά πώς να την παρομοίαζαν άραγε?
ο τύπος είναι εκτος από oug, k παντελώς χαζός. K αν τον πετύχουν 10 κάφροι τις G21 στον δρόμο, μετά να δούμε τι θα γίνειO αλλος στις καφριλες πηρε και το παιδι του γερος ανθρωπος. Αποπατος.
x.com
Τωρα ειδα οτι ειναι και κοριτσι... τι να πεις.