About football, soccer, ποδόσφαιρο, κλωτσοσκούφι ... again..

kokobloko

Member
Εβδομα πικρας ερχεται με europa conference league και champions league. Θελω προβλεψεις!! Ολυμπιακο και ρεαλ θα παρω εγω. Η φιορεντινα και η ντορτμουντ πολυ μετριες ομαδες κατα την αποψη μου.

Nikos86

Member
Αμφίρροπο! Για να δούμε!
Πάντως τι απαράδεκτη η τηλεοπτική κάλυψη στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις εκτός Τσάμπιονς λιγκ. Έλεος! Λες και βλέπεις μονοκάμερο!

chrisbd

Member
x.com

Ελληνικο ποδοσφαιρο 3.0

x.com

κυκλοφορουν αναμεσα μας και βρισκονται παντού... οπως και να τους πεις νεάτερνταλ, ορκ, βοδια μεσα εισαι.. λεξιλογιο 50 λεξεων.. αιποιστειμωναις ολων των αποχρωσεων.. μη μου πεις οτι δεν εχεις δει τετοιους στο πρασινο στρατοπεδο..

δεν θα μαλωσουμε τωρα για το ποιος εχει τους πιο πολλους..

chrisbd

Member
Untitled.jpg

Σαν να του δινει η ζωή οτι του χρωστουσε μεχρι τωρα, διαβαζω να λενε σε κάποια αρθρα.. περσι πηγε μέσα Μαρτιου Σεβίλλη και πηρε το Γιουροπα απεναντι στη Ρομα.. Φετος πηγε Φεβρουαριο στον Ολυμπιακό και εφερε τουμπα ολη την κατασταση παιρνοντας στο τελος την κουπα του Κόνφερενς.. Σιγουρα πριν απο αυτες τις επιτυχιες το βιογραφικό του δεν λέει και πολλά με την καλύτερη περιοδο του να ειναι 5 χρονια στη Εϊμπάρ.. Γενικά εχει περασει απο μικρες ομάδες της Ισπανιας με αποκορυφωμα τη Σεβίλλη οπου ομως απολύθηκε στην εναρξη της σεζον που μας περασε..

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
O αλλος στις καφριλες πηρε και το παιδι του γερος ανθρωπος. Αποπατος.

x.com

Τωρα ειδα οτι ειναι και κοριτσι... τι να πεις.

Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα