Nikos86
Member
Γι΄αυτό κάθε χρόνο όλο και λιγότεροι ασχολούνται με αυτό. Χθες ο τελικός σε ελέυθερο κανάλι είχε τηλεθέαση 27% (ο Κοκλώνης έκανε 14% και ο εκατoμμυριούχος 18%) ενώ πριν μια 10ετία μπορεί να έκανε και πάνω από 50% άνετα. Σε μια 10ετία από σήμερα δεν θα κάνει ούτε 10%, δεν θα ασχολείται κανένας. Πλεόν, είναι τέρμα αδιάφορο έως ανυπόφορο για πολλούς.
Θυμάμαι πριν κάποια χρόνια να βλέπω σχεδόν όλα τα ματς στο CL από τους 8 και μετά, πέρυσι είδα 2-3, φέτος μόνο τον τελικό, του χρόνου νομίζω δεν θα δώ ούτε τον τελικό.
Δεν έχω κάτσει να δω τις ακροαματικότητες. Ενδιαφέρον πάντως θα είχε να τις δούμε αλλά δεν νομίζω να είναι γραμμικές. Εξαρτάται κάθε φορά από το ποιοι πάνε. Το Ρεάλ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ας πούμε είναι λογικό να είναι πιο τουριστικό από το Σίτι Ίντερ. Θυμάμαι το Μονακό- Πόρτο είχε από τις μικρότερες ακροαματικότητες εβερ. Δεν ξέρω αν άλλαξε αυτό εφέτος. Όλοι θέλουμε τα αουτσάιντερ αλλά όλοι τα φαβορί βλέπουμε πλην ελαχίστων εξαιρέσεων. Εγώ βλέπω συνήθως και τα ματς των ομίλων. Όταν παίζει ίδια ώρα Μπαρτσελόνα -Λιβερπουλ με Σάλτσμπουργκ - Σαχτάρ εεε το πρώτο θα δω. Το έχει πάρει πρέφα κι η ΟΥΕΦΑ για αυτό και κάνει τους κανόνες όλο και πιο δύσκολους για ομάδες όπως η Στεάουα, ο Ερυθρος Αστέρας κλπ να πηγαίνουν τελικό. Εμείς μόνοι μας το επιλέξαμε να στηρίζουμε τους μεγάλους. Δεν έχει χαλάσει το ποδόσφαιρο λόγω Σίτι και Πάρι απλά τους χαλάνε τη σούπα γιατί αυτές οι ομάδες δεν έχουν το φαν κλαμπ που έχουν οι άλλες μεγάλες και είναι φύρα για τους χορηγούς όταν πηγαίνουν τελικό ή ημιτελικό γιατί ξοδεύουν μεν τα ίδια λεφτά αλλά δεν είναι το ίδιο τουριστικές.