chrisbd
Member
Πεθανε και ο τιτανοτεραστιος Πελέ.. πέρασε στο πάνθεον ...
RIP
RIP
Αποδόθηκε ποδοσφαιρική δικαιοσύνη, από την κατά τεκμήριο καλύτερη ευρωπαϊκή ομάδα των τελευταίων ετών. Στη λίστα σου προσθέτω και τη Μπάγερν, οπότε η χαρά είναι διπλή.Δεν υποστηρίζω καμία ευρωπαϊκή ομάδα φανατικά, έχω απλά μερικές συμπάθειες. Αντίθετα σιχαίνομαι πολλές ομάδες και η ρεαλ είναι πολύ ψηλά σε αυτή τη λίστα. Το κατά ευχαριστήθηκα! Μακάρι να έτρωγε κι άλλα. Δεν υπάρχει η κωλοφαρδία της.
Συμφωνώ απολυτα και με σένα και με τον @psilos3 ! Σταθερά στη λίστα μου ανεβαίνει και η Παρι.Δεν υποστηρίζω καμία ευρωπαϊκή ομάδα φανατικά, έχω απλά μερικές συμπάθειες. Αντίθετα σιχαίνομαι πολλές ομάδες και η ρεαλ είναι πολύ ψηλά σε αυτή τη λίστα. Το κατά ευχαριστήθηκα! Μακάρι να έτρωγε κι άλλα. Δεν υπάρχει η κωλοφαρδία της.
Η παρι δεν μου είναι καθόλου αντιπαθής. Ίσα ίσα μακάρι όλες οι ομάδες που τηρούν το financial unfair play να είχαν την ίδια αντιμετώπιση. Έχει αποκλεισμό σκάνδαλο εις βάρος της από τη μπαρτσελονα κι έχασε το πρωτάθλημα Γαλλίας από τη λιλ.Συμφωνώ απολυτα και με σένα και με τον @psilos3 ! Σταθερά στη λίστα μου ανεβαίνει και η Παρι.
H Pari ,αρχιζοντας με την μεταγραφη του Νευμαρ, εκτιναξε το κοστος των μεταγραφων σε τρελα νουμερα. Χαιρομαι που ευτυχως δεν εχουν καταφερει να "αγορασουν"τα παντα. α,ειναι μεγαλη η λιστα σου εσενα!Η παρι δεν μου είναι καθόλου αντιπαθής. Ίσα ίσα μακάρι όλες οι ομάδες που τηρούν το financial unfair play να είχαν την ίδια αντιμετώπιση. Έχει αποκλεισμό σκάνδαλο εις βάρος της από τη μπαρτσελονα κι έχασε το πρωτάθλημα Γαλλίας από τη λιλ.
Τα κριτήρια σιχαμαρας μου για ομάδες είναι η διαχρονική διαιτητική εύνοια (βλ ρεαλ), η διαχρονική τύχη-ύπνος του Θεού (βλ γιουναιτεντ), η γραφικότητα στα όρια αηδίας (βλ Μπιλμπάο) και οι απλά αχωνευτες (βλ μπαγερν, Λίβερπουλ, ατλετικο). Όπως είπα η λίστα μου είναι μεγάλη!