gkalla
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ????
- Ταξίδι-Όνειρο
- Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία
Μα καλά, αυτήν την Ολλανδία την έβλεπες για κάτι περισσότερο;Ακόμα δε μου χει φύγει η σύγχιση από χθες μιας και η Ολλανδία έμεινε έξω με τον κλασσικό πλέον τρόπο. Ήμουν τόσο σίγουρος που μόλις σφύριξε τη λήξη της παράτασης αυτός ο ανεκδιήγητος έκλεισα την τηλεόραση, μιας και αυτή την Εθνική τη ξέρω αρκετά καλά, λες και είναι η ομάδα μου στην Ελλάδα (βίοι παράλληλοι).
Απορώ πως αυτό το συνοθύλευμα από κάγκουρες έχει περάσει στους τέσσερις της διοργάνωσης. Προφανώς ελέω Μέσσι που παίζει τόσο - όσο χρειάζεται, συνεπικουρούμενο με την ασυλία της σφυρίχτρας όπως είδαμε στην παράταση. Προφανώς και η Ολλανδία δεν ήταν καλή για 70 λεπτά, εννοείται πως μέχρι τότε δίκαια ήταν μπροστα η Αργεντινή, μη ξεχνάμε όμως ότι δεν είδαμε τίποτα περισσότερο από μιάμιση ευκαιρία και κατοχή στο κέντρο. Μ' αρέσει που κράζουν όλοι την Ολλανδία για κακό ποδόσφαιρο, λες και μπορούσε να παίξει κάτι άλλο με όσα έχει. Θα μου πεις έτσι άδικη όπως είναι η φύση του αθλήματος μπορεί να δούμε το τίποτα με ολίγον από Μέσσι να σηκώνει το τρόπαιο, εξάλλου το «σύστημα» τα θέλει αυτά.
Μας τα χουν κάνει πλανήτες με τον Μέσσι που έχει πάρει τη χώρα απ' το χέρι και με τα πανηγύρια στο Μπουένος Αΐρες, λες κι όλοι έχουν γεννηθεί μεταξύ των στενών του Barracas και του Nueva Pompeya.
Εύχομαι στην αντιπαθητική μεν, σοβαρότατη δε Κροατία που διδάσκει ποδόσφαιρο, οργάνωση και τακτική να πετάξει έξω αυτό το πράμα, μια Κροατία που τιμώρησε παραδειγματικά τους Αλαζόνες βαψομαλιάδες σουπερσταρ που αρχίσανε τα χορευτικά και το πήραν για άλλη μια φορά στο ψιλό. Πάντα τέτοια.
Περιμένω με μεγάλο ενδιαφέρον τη σημερινή μέρα, αφενός για να δω αν το Μαρόκο μπορει να κοντράρει την πολύ καλή ομάδα του Σάντος, η οποία μόλις η φύρα CR7 έμεινε στον πάγκο άρχισε να πετάει φωτιές και δικαίως ονειρεύεται μέχρι και τον τελικό, και από την άλλη να δω αν θα επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις όλων για επικράτηση της Γαλλίας που ναι και το φαβορί.
Η χειρότερη που έχω δει ever. Με το χειρότερο ρόστερ όλων των εποχών. Χωρίς προσωπικότητα και ποδοσφαιρική ταυτότητα.
Καμιά σχέση με τις ομαδάρες που έχω δει από το ‘78 και μετά.
Και μακριά έφτασε λέω εγώ.
Όσο για την Αργεντινή επίσης δεν θυμάμαι άλλη ομάδα τους με τόσο ασυνεπή και χαμηλής ποιότητας άμυνα. Μπορεί να περάσει την Κροατία αλλά για να το πάρει δύσκολο. Μόνο με θαύμα.