Nikos86
Member
Μονο του Ανελκα ειδα απ' αυτα που αναφερεις, δεν ξετρελαθηκα αλλα οκ καλουτσικο ηταν. Αν παντως σου αρεσε του Ανελκα θα τρελλαθεις με του Μαραντονα, ειδα και του Ρομπσον, ειδα και το the playbook και το becoming champions που προανεφερα και καποια αλλα που δεν θυμαμαι. Αλλα καμμια σχεση ο Καπαντια κανει τρομερα ντοκιμαντερ, εχει κανει και για τον Αιρτον Σενα (υπηρχε και στο νετφλιξ δεν ξερω αν υπαρχει ακομα). Δες το (ειδικα του Μαραντονα αλλα και του Αιρτον Σενα), συγκρισιμο μονο με το Last dance κατα την γνωμη μου αν και τελειως διαφορετικο μιας και δεν ειναι σειρα! Εγω το ειδα σινεμα οποτε δεν ξερω που θα το βρεις! Εχει κανει και με την Γουαινχαουζ ο συγκεκριμενος αλλα δεν το εχω δει.Αφού άνοιξες κουβέντα για ντοκιμαντέρ κτλ., εμένα μου άρεσε αρκετά η σειρά στο Νετφλιξ για τον Τέβες, εξίσου δύσκολη πορεία είχε και ο Νάνι αλλά δεν έχω δει κάτι προς το παρόν. Παιδιά φτωχά με δύσκολη παιδική ηλικία και σε επικίνδυνες γειτονιές.
Γενικά, η καραντίνα μου έδωσε το χρόνο να δω και άλλα, όπως του Ανελκά (ωραίο) και του Γκριεζμάν (αδιάφορο και δεν κατάλαβα και τον λόγο που γυρίστηκε τόσο νωρίς με τόσα χρόνια μπροστά του...το μόνο κομμάτι που άξιζε ίσως είναι αυτό της Εθνικής Γαλλίας και το τι έγινε στο Μουντιάλ του 2010).
Σίγουρα μυθικός ο Μαραντόνα, είχε παίξει και στην Τούμπα με την Νάπολη (επειδή ανέφερες το Καραϊσκάκη), αν δεν κάνω λάθος, έχει ενδιαφέρον η βιογραφία του για τα νέα παιδιά που ασχολούνται με τον αθλητισμό. Ο Θεός έδωσε ταλέντο σε παίκτες με έντονη εξωγηπεδική ζωή, προσωπικά αγαπημένος ο Ροναλντίνιο τον οποίο και θαύμασα από κοντά στη πρώτη χρονιά του Μέσι.
Και μενα ο Ροναλντινιο ειναι ο αγαπημενος μου απο αυτους που προλαβα να δω (τον Μαραντονα οπως και τον Μπεστ δεν τους προλαβα αλλα ειμαι φαν). Με τον Τεβες δεν ειναι ντοκιμαντερ αλλα δραματοποιημενο οποτε δεν ξερω αν με ψηνει να το δω! Περναω φαση ντοκυμαντερ, βλεπω και καμμια ταινια για αλλαγη αλλα πιο σπανια!
Last edited: