Yorgos
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Umhlanga
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού τότε, τώρα, πάντα
Όλες οι επιτυχίες του Ολυμπιακού που γράφεις έγιναν ΑΦΟΥ έφτιαξε ομάδα κι όχι τα πρώτα χρόνια της παράγκας, που όπου πήγαινε στην Ευρώπη γελούσαν και οι τσιρλιντερ. Ο λόγος που έφτιαξε ομάδα ο Ολυμπιακός είναι ότι, σε αντίθεση με τους άλλους που ήταν καλύτεροι, :@Yorgos για ποια ύστατη προσπάθεια μιλάς. Πήρες πρωτάθλημα ελέγχοντας το παρασκήνιο με Πατέρα όπως θα θυμάσαι. Πήρες τα 25 μύρια του cl Και κατερευσες και άρχισε η κυριαρχία Μαρινακη
Για κάθε πεντάρα που λες υπάρχει και μια έξαρα με Λεβερκουζεν ή μυθικές ισοπαλίες με Ρεάλ νίκες επί Λίβερπουλ Άρσεναλ κλπ.
Επίσης ξεχνάς ότι σε Μάντσεστερ και Μπαρτσελόνα έχει φύγει η ομάδα σου με 4αρες και 5αρες που θα μπορούσε να είναι κι 8αρες
Και σου ξαναλέω επί Κοκκαλη έχω 3 προκρίσεις στους 16 cl δυο αποκλεισμούς στους 9 βαθμους και έναν στους 10.
Ο ένας στο ξαναλέω με σφαγή στη Λιόν.
Μια χρονιά εσύ προκρίθηκες με επτά βαθμούς.
Σορυ αλλά τα ανωτέρω δεν τα λες κλόουν της Ευρώπης. Εκτός και αν θες να κάνουμε κουβέντα νηπιαγωγείου. Και εγώ ήθελα και περιμένα κάτι καλύτερο αλλά όχι και κλόουν. Επί Μαρινακη είχε να ανταγωνιστεί πλέον 4 ισπανικές 4 αγγλικές 4 ιταλικές κλπ.
Και πάλι έχω συνέχεια προκρίσεις νίκες επί φιναλίστ Αθλετικο Γίουβε Άρσεναλ κλπ
Κάντε λίγο αυτοκριτική για τον ΠΑΟ.
Ο Ολυμπιακός μετά τα πέτρινα χρονιά και την κυριαρχία Βαρδινογιάννη βρήκε έναν Κόκκαλη, η ΑΕΚ ξαναβρήκε τον τίγρη ο ΠΑΟ εδώ και μια δεκαετία βολοδερνει με κάποιον Αλαφουζο.
Παρεμπιπτόντως δε βλέπω εύκολη νίκη σήμερα
1. Είχε ατελείωτο χρόνο, με πίστωση, αφού δεν είχε αναταράξεις, με δεδομένο ότι κέρδιζε τα πρωταθλήματα με τα πετσινα πέναλτι, τα οφσάιντ 5 μέτρων κλπ
2. Είχε στην τσέπη σίγουρο το χρήμα από τη ντε φάκτο συμμετοχή στους ομίλους, χάρη στους βαθμούς που μάζευαν οι άλλες ομάδες, αυτές που βλεπονταν.
Ο Ολυμπιακός της πρώτης πενταετίας δε βλεποταν, μόνο ο περιούσιος λαός του θεωρούσε ότι υπό κανονικές συνθήκες θα έμπαινε στην τριάδα. Ήταν ένα χαλι, για γέλια . Ε κι εμένα αν μου δώσεις πακτωλό χρημάτων, πίστωση χρόνου ατέλειωτη κι εγγυημένα πρωταθλήματα, τι διάολο μετά από τρία, πέντε εφτά χρόνια θα φτιάξω ομάδα και παιχταράδες θα φέρω και θα δέσουν και ψυχολογία θα έχουν.