chrisbd
Member
Όχι βέβαια .. μόνο αυτούς που μετράνε και τα δευτερόλεπτα απο το τέλος των καθυστερήσεων για να δείξουν ότι τάχα υπήρξε εύνοια ενώ βλέπουμε ότι αυτό συμβαίνει συνέχεια στο ποδόσφαιρο και φυσικά λένε ότι δεν γίνεται να σφυρίξει πέναλτι σε αυτό το διάστημα.. Γιατί αυτή η αίσθηση έμεινε την προηγούμενη Κυριακή και αναιρέθηκε την Τετάρτη στο CL (πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις)... Αλλά είπαμε πες πες όλο και κάτι θα μείνει...@chrisbd, ελπίζω προφανώς ότι δεν εννοείς εμένα. Γιατί σε διαφορετική περίπτωση δεν έχεις διαβάσει τις αναρτήσεις μου - ούτε διαγώνια. Άλλωστε το έχω ξεκαθαρίσει, είμαι μπασκετικός, ποδόσφαιρο ελληνικό δεν βλέπω. Έχω κόψει NOVA εδώ και πάνω από 5ετία-6ετία γι αυτό το λόγο.
Παρεπιπτόντως ο Τσόχος το έγραψε ωραία σε ένα άρθρο.. ότι από τον Δώνη, που έχει θητεύσει χρόνια στο Αγγλικό ποδόσφαιρο, περίμενα κάτι καλύτερο και μάλιστα ανέφερε ότι αν ήταν στη Premiere League δεν θα έκανε απολύτως τίποτα.. και πολλά άλλα βέβαια για τις παθογένειες του ελληνικού ποδοσφαίρου.. Εγώ θα συμπληρώσω ότι αν ήταν Αγγλία θα φεύγαν από το γήπεδο αγκαλιασμένοι οι προπονητές και θα λέγανε "αυτό είναι το ποδόσφαιρο"..