Viaggi
Member
Τα πίνει και μιξοκλέει ο καψερός
Τα πίνει και μιξοκλέει ο καψερός
Τι νόημα έχει; Που είδαμε τον καλύτερο τελικό από τότε που βλέπω μπάλα και ίσως και τον καλύτερο όλων των εποχών; Κοίταξε και γω με τον Μέσι ήμουν και είμαι αλλά το ποδόσφαιρο (ως πολιτιστικό προϊόν που είναι), μπαινει πιο πάνω και από τις ομάδες μας και από τον παίκτη που στηρίζουμε. Κι ο πατέρας μου φύσαγε και ξεφυσαγε όταν η Γαλλία ισοφάρισε. Ηρέμησε του έλεγα ένα παιχνίδι είναι. Ε συγγνώμη αλλά στη τελική ποδόσφαιρο είναι, χέστηκα και αν δεν το επαιρνε ο Μέσι. Μια χαρά τα έχει καταφέρει επαγγελματικά στη ζωή του και με το παραπάνω. Και αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς ο Εμπαπέ έπαιξε καλύτερα. Και δύο γκολ που έβαλε η Γαλλία από αντεπιθέσεις μετά από μπάλα που πούλησε ο Μέσι τα έφαγε.Τι νοημα εχει αν στο τέλος δούμε κλαμενο τον Μεσι
Κοίτα επί της ουσίας του μηνυμάτος προφανώς έχεις δίκιο.Τι νόημα έχει; Που είδαμε τον καλύτερο τελικό από τότε που βλέπω μπάλα και ίσως και τον καλύτερο όλων των εποχών; Κοίταξε και γω με τον Μέσι ήμουν και είμαι αλλά το ποδόσφαιρο (ως πολιτιστικό προϊόν που είναι), μπαινει πιο πάνω και από τις ομάδες μας και από τον παίκτη που στηρίζουμε. Κι ο πατέρας μου φύσαγε και ξεφυσαγε όταν η Γαλλία ισοφάρισε. Ηρέμησε του έλεγα ένα παιχνίδι είναι. Ε συγγνώμη αλλά στη τελική ποδόσφαιρο είναι, χέστηκα και αν δεν το επαιρνε ο Μέσι. Μια χαρά τα έχει καταφέρει επαγγελματικά στη ζωή του και με το παραπάνω. Και αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς ο Εμπαπέ έπαιξε καλύτερα. Και δύο γκολ που έβαλε η Γαλλία από αντεπιθέσεις μετά από μπάλα που πούλησε ο Μέσι τα έφαγε.
Δεν θέλω να αμαύρωσω το κατόρθωμα του Μέσι. Μετά από αυτό βάζει υποψηφιότητα ως ο καλύτερος όλων των εποχών αλλά το πιο ευχάριστο είναι ότι είδαμε συναρπαστικό τελικό σε μια εποχή που το ποδόσφαιρο δεν είναι και τόσο ελκυστικό όσο παλαιότερα.
Νομίζω λίγο αδικούμε και τους δύο. Από τα 6 γκολ της κανονικής διάρκειας, έβαλαν τα 5.Χθες επεσαν όλα τα φώτα σε Εμπαπε και Μέσι, αλλά για εμένα κανένας τους δεν ήταν σουπερ.
Καλά αν ο Mbappé συνεχίσει με αυτόν το ρυθμο, σε 10 χρόνια ο Messi δεν θα είναι GOAT. Ας γίνει πρόεδρος.Σε 10 χρόνια ο Μεσι μπορει να ειναι και προεδρος της Αργεντινης...