tabakakos
New Member
Χαχαχα ειναι αυτη η αισιοδοξια που με διακατεχει....Πες οτι το χανω τι γινεται??? Περιμενω το επομενο που ειναι μετα απο 2,5 ωρες???
να πω κ εγώ ότι δε γινεται να το χάσεις. Από εκεί δεν υπαρχει άλλος τρόπος να φύγεις εκτος από ταξί . (διάβασε κ παλιοτερες αναρτήσεις του panpan-ειχε απαντήσει κ σε μένα το καλοκαίρι )Χαχαχα ειναι αυτη η αισιοδοξια που με διακατεχει....Πες οτι το χανω τι γινεται??? Περιμενω το επομενο που ειναι μετα απο 2,5 ωρες???
Άμα καθυστερήσει η πτήση,απλά τα λεωφορεία δεν θα φύγουν άδεια.Θα φύγουν.Αμα καθυστερησει η πτηση και φτασω εκει πιο αργα αναγκαστικα το χανω
Απαγορεύονται τα κεφαλαία.ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ,ΜΟΝΟ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΧΑΣΕΙΣ,ΤΟ ΧΑΝΕΙΣ.ΑΝ ΤΟ ΧΑΣΕΙΣ ΤΟΤΕ ΝΑ ΠΑΣ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ.
Αν θυμάμαι καλά κάνει γύρω στη 1 ώρα και 15 λεπτά αλλά είναι άνετη διαδρομή (εθνική οδός) οπότε δεν έχει τόση σημασία νομίζω.Καλησπέρα παιδιά.
Και εμείς φτάνουμε Βαρκελώνη στις 10 Οκτωβρίου με Ryanair. Ξέρουμε πόση ώρα περίπου κάνει το λεωφορείο για τον σταθμό? Έχω διαβάσει πολλά στο ίντερνετ.Άλλα site λένε 1:15 άλλα 1:30 άλλα 1 ώρα.
Υπάρχει περίπτωση να είμαστε μέχρι τις 21:00 στην La Rambla όπου μένουμε? Επίσης για το ταξί διάβασα ότι υπάρχει ελάχιστη χρέωση 7 ευρώ. Οπότε αν πάρουμε ταξί από τον σταθμό έως Placa Catalunya θα μας πάρει 7 ευρώ + την διαδρομή?
Ευχαριστώ πολύ.
Ναι υπάρχει η χρέωση,αλλά είναι γιατί θα το πάρεις μετά τις 20.00.Επίσης για το ταξί διάβασα ότι υπάρχει ελάχιστη χρέωση 7 ευρώ. Οπότε αν πάρουμε ταξί από τον σταθμό έως Placa Catalunya θα μας πάρει 7 ευρώ + την διαδρομή?
καλησπερα. θα ηθελα να κανω μια ερωτηση γιατι απ οτι φαινεται ειστε γνωστης. οι πτησεις του μαρτιου και απριλιου που με ενδιαφερουν ξεκιναν 9μιση και φτανουν girona 11μιση. σε ενα προγραμμα ειδα οτι το τελευταιο δρομολογιο δευτερας ειναι 11 και 15 οποτε δε το προλαβαινω σιγουρα. το προγραμμα αυτο ωστοσο ισχυει μεχρι 29/10. υοαρχει περιπτωση να αλλαζουν τα δρομολογια αργοτερα προκειμενου και εμεις με τις βραδινες πτησεις να τα προλαβαινουμε?Άμα καθυστερήσει η πτήση,απλά τα λεωφορεία δεν θα φύγουν άδεια.Θα φύγουν
όταν θα έρθει η πτήση.
Πως αλλιώς να το γράψω;ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ,ΜΟΝΟ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΧΑΣΕΙΣ,ΤΟ ΧΑΝΕΙΣ.ΑΝ ΤΟ ΧΑΣΕΙΣ ΤΟΤΕ ΝΑ ΠΑΣ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ.