giannoula
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- who knows???
εγώ να σου πω την αλήθεια συνάλλαγμα έκανα και από το ξενοδοχείο και από τα ανταλλακτήρια αλλά το σίγουρο είναι ότι στο ξενοδοχείο το βρίσκεις πιο ακριβό.. Τώρα για την φύλαξη αυτό είναι δικό σου θέμα... πάντως εγώ όσες φορές τα έβαλα σε safe box δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα.. Βέβαια καλά θα είναι να έχεις και κάποιο ποσό μαζί σου για κάθε ενδεχόμενο!Renata να σε ρωτησω κι εγω σαν καινουρια στις εξορμησεις (μην παρεξηγησεις τις "κουτες μου ερωτησεις" δεν έχω ιδέα απο έξω..... επειδη κι εγω θα πάω οπως η irida στο Πουκετ μετα τα Χριστουγεννα, οταν λές μαυρη αγορα δεν ειναι λιγο επικινδυνο? Μηπως ειναι πιο σιγουρα τα ανταλλακτηρια?
Και που υπάρχουν ανταλλακτήρια? κια ποια ειναι πιο φθηνα, των ξενοδοχειων ή αλλα?
ΚΑι μια τελευταια ερώτηση.. εσεις που ταξιδευετε συχνα εξω.. Τα χρηματα που εχετε για το ταξιδι που τα φυλατε? τα κουβαλατε μαζι σας ολη μερα ή τα ξενοδοχεια ειναι ασφαλή οταν εχουν safety box στο δωμάτιο...?
Σορρυ και παλι αν σας φαινονται χαζες οι ερωτησεις μου αλλά θελω να με βοηθησετε στο 1ο μεγαλο μου ταξιδι..
Ευχαριστω πολυ!