Δες τα προηγούμενα ποστ, προτείνεται από πολλούς (και από μένα) το πάρκινγκ στο ΙΚΕΑ λίγο πριν το αεροδρόμιο. Από εκεί μπορείς να πάρεις ταξί με 7 ευρώ ή αστικό.Eγω που ειμαι ασχετος με θεσ/νικη που να παρακαρω???Στο καζινο δεν θελω στο αεροδρομιο λετε ειναι πανακριβα που να το αφησω?Μεσα στην πολη που?ποσο εχει το λεωφορειο το εισητηριο και το ταξι?θα ειμαστε 4 ατομα.αν το ταξι θελει κανα 20αρικο 40 πηγαινε ελα καλυτερα στο αεροδρομιο.
Παρ' όλο που πιστεύω στην Ελεύθερη αγορά, κάτι τέτοια τα θεωρώ αλήτικους εκβιασμούς, έκφραση υπανάπτυκτης καπιταλιστικά οικονομίας (βλ. Ελληνική Σοβιετία, Χρ. Γιανναράς).Σήμερα πάντως που πήρα ένα τηλέφωνο στο παρκιγκ του αεροδρομίου μπας και έπεσαν καθόλου οι τιμές μου είπαν 25 ευρώ για το πρώτο 24h και 12 τα επόμενα!!!
Εκεί σταθεροί και αμετακίνητοι.....
για το πάρκινγκ στο βενιζελος ισχύει μία προσφορά εδώ και πολύ καιρό μίας εβδομάδας με 50€ στο πάρκινγκ3 το οποίο είναι μάλλον και το ποιο απομακρυσμένο (λογικό) πρόσφατα μάλιστα είδα και ενα βανακι που κυκλοφορει με ονομασια εξπρες παρκινγκ 3 που λογικα σε πηγαινοφερνει στο πάρκινγκ αυτο για να μη ταλαιπωρήσαι... είδα και μία διαφήμηση όπου τα τριήμερα π/σ/κ χρεώνουν 25€ (τις βρίσκω λογικες τιμες για αεροδρόμιοάλλο 50 άλλο 100 στης θεσ/κης)Παρ' όλο που πιστεύω στην Ελεύθερη αγορά, κάτι τέτοια τα θεωρώ αλήτικους εκβιασμούς, έκφραση υπανάπτυκτης καπιταλιστικά οικονομίας (βλ. Ελληνική Σοβιετία, Χρ. Γιανναράς).
Υ. Γ.
Παρακαλώ γνωρίζει κανείς, υπάρχει παρεμφερές θέμα για το Ρ. του Ελ. Βενιζέλος??
Αυτό με το 50ρι το ξέρω, έλα ντε όμως που και ένα 2ήμερο να σταθμεύσεις, πχ. Τρ-Τετ., πάλι 50ρι δίνεις. Βέβαια η περίπτωση μου, αφορά επαγγελματικά ταξίδια. Κι αυτά όμως πρέπει να γίνουν πιο οικονομικά πλέον.για το πάρκινγκ στο βενιζελος ισχύει μία προσφορά εδώ και πολύ καιρό μίας εβδομάδας με 50? στο πάρκινγκ3 το οποίο είναι μάλλον και το ποιο απομακρυσμένο (λογικό) πρόσφατα μάλιστα είδα και ενα βανακι που κυκλοφορει με ονομασια εξπρες παρκινγκ 3 που λογικα σε πηγαινοφερνει στο πάρκινγκ αυτο για να μη ταλαιπωρήσαι... είδα και μία διαφήμηση όπου τα τριήμερα π/σ/κ χρεώνουν 25? (τις βρίσκω λογικες τιμες για αεροδρόμιοάλλο 50 άλλο 100 στης θεσ/κης)
Δεν το πιστεύω!!!!Για το Ελευθέριος Βενιζέλος υπάρχουν ήδη 4 ιδιώτες που παρκάρεις πολύ φθηνότερα από το πάρκινκ του αεροδομίου και φυσικά σε σύγκριση με το Μακεδονία θεωρούνται τζάμπα. Εννοείται ότι σε μεταφέρουν δωρεάν με τις βαλίτσες σου προς και από την πύλη του αεροδρομίου, όπως τα ταξί. Δεν θα βρεθεί κάποιος ιδιώτης να κάνει το ίδιο και στο αεροδρόμια Μακεδονία; Και οι 4 είναι γεμάτοι. Πολύ καλή επιχείρηση. Βοηθώ με διευθύνσεις: Euro United Long Term Parking For The Airport
Parking airport Athens - Πάρκιν Αεροδρομίου ΕΛEΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ - Παρκινγκ Αεροδρομιο Αθηνα Ελ. Βενιζελος | xtrimairportparking.gr
AetoiParking
Αρχική Σελίδα - Park2Fly.gr