jimp
Member
Εγώ του έδωσα τα κουδούνια να τα βάλει στα ζώα για να μην τα χάσει στη διαδρομή.Αγνωστο εάν ο jimp εμπλέκεται σε αυτή τη δοσοληψία.
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθειά σας αγαπητοί!
Εγώ του έδωσα τα κουδούνια να τα βάλει στα ζώα για να μην τα χάσει στη διαδρομή.Αγνωστο εάν ο jimp εμπλέκεται σε αυτή τη δοσοληψία.
Πρέπει να παραδεχτούμε ότι εάν δεν υπήρχε η Θεσσαλία δεν θα υπήρχε ούτε η εκ Νηλέως Πύλος, οπότε σου οφείλουμεΕγώ του έδωσα τα κουδούνια να τα βάλει στα ζώα για να μην τα χάσει στη διαδρομή.
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθειά σας αγαπητοί!
Θα τους τα πω ένα χεράκι όταν θα πάω, ελπίζω να κεράσουν τίποτα, σε αναγνώριση της προσφοράς μας!Πρέπει να παραδεχτούμε ότι εάν δεν υπήρχε η Θεσσαλία δεν θα υπήρχε ούτε η εκ Νηλέως Πύλος, οπότε σου οφείλουμε
Βρε αθεόφοβε! Καλά το κέικ, πήρες και σαμπάνια και κρυστάλλινα ποτήρια μαζί? Άπαιχτος!Στο ποτάμι ήταν λίγο ζόρικα με το αδιάβροχο backpack με το cake τη σαμπάνια και τα κρυστάλλινα εκ Τσεχίας ποτήρια.
Ναί. Την πρώτη φορά που πήγα. Ήμουν με οργανωμένη ομάδα. Όντως χρειαζόταν το σχοινί για να επιστρέψεις πιο άνετα.Όσον αφορά το στόμιο ήταν ζόρικα λόγω ρεύματος και χρησιμοποιούσαμε σκοινί. Μη μου πείς ότι το έκανες?
....αλλά δεν παύει, βλέποντας τις φωτογραφίες να τα θυμάται και να χαίρεται!ο STKF τα ξέρει..