angeliki_chios
New Member
- Επόμενο Ταξίδι
- PARIS
- Ταξίδι-Όνειρο
- NEW YORK
Πιστεύω πως το Βερολίνο είναι ο απόλυτος προορισμόςγια όλες τις εποχές!!!!!!
Μετά από πολύ ψάξιμο και πολλές ώρες κολλημένος στην οθόνη του υπολογιστή μου αναζητώντας πληροφορίες για ένα ταξίδι μέσα στον Ιανουάριο κατέληξα στο Βερολίνο και τελικά έκανα την καλύτερη επιλογή. Με μόνο 190 ευρώ αεροπορικά εισητήρια μέσω eazyjet για δύο άτομα μετ΄ επιστροφής και με 80 ευρώ την βραδιά στο ξενοδοχειο Park Inn ...
Ελπίζουμε κάποια στιγμή να ξαναπάμε, αυτή τη φορά την άνοιξη. Το Βερολίνο είναι μία πόλη που όταν πας την ερωτεύεσαι και θέλεις να ξαναγυρίσεις σύντομα σε αυτήν!!!!
Ακόμη καλύτερα, έχεις την αίσθηση ότι τους κλέβεις τους ανθρώπους, εξαιρετικά σπάνιο πράγμα για πρωτεύουσα τόσο προηγμένης χώρας.[/quote
Υπάρχει κάποια λογική εξήγηση για αυτό? έχω ακούσει πολλές αλλά όχι ικανοποιητικές για μένα εξηγήσεις. Όλη η Γερμανία (ίσως πλην Μονάχου) είναι φθηνή (σε σχέση πάντα με τις άλλες μεγάλες δυνάμεις), αλλά αυτό που συμβαίνει στο Βερολίνο είναι ανεξήγητο.
Ναι. Φταίει το γεγονός ότι στη Γερμανία έχουν τόσα χρόνια χαμηλά ελείματα και ως αποτέλεσμα μηδενικό πληθωρισμό, ενώ στις υπόλοιπες χώρες της Ευροζώνης τα ελλείματα καλά κρατούν, δημιουργώντας πληθωρισμό και τιμές που αυξάνουν.Υπάρχει κάποια λογική εξήγηση για αυτό? έχω ακούσει πολλές αλλά όχι ικανοποιητικές για μένα εξηγήσεις. Όλη η Γερμανία (ίσως πλην Μονάχου) είναι φθηνή (σε σχέση πάντα με τις άλλες μεγάλες δυνάμεις), αλλά αυτό που συμβαίνει στο Βερολίνο είναι ανεξήγητο.