panlek30
Member
Άντε με το καλό! Ειναι οικονομικό σα νησί και έχεις πολλές επιλογές και για διαμονή! Καλή διάθεση να υπάρχει και παντού καλά περνάς!
Αν και δεν σε πρόλαβα και βλέπω οτι έχεις ηδη αποφασίσει εγω θα σου πρότεινα Σκύρο, όχι μόνο επειδή είμαι απο'κει αλλά πληρεί τις προυποθέσεις που θέτεις.Καλημέρα σας! Η απάντηση μάλλον ήρθε μόνη της καθώς τακτοποιούσα τη βιβλιοθήκη κ έπεσε στα χέρια μου ένας παλιός ταξιδιωτικός οδηγός του μπαμπά...από τη Νάξο! Δεν ξέρω αν ήταν οι φωτογραφίες από το ηλιοβασίλεμα στην Πορτάρα ή από τις παραλίες ( Άγιος Προκόπιος, Καστράκι, Αγία Άννα) ή από την πλατεία με τον υπεραιωνόβιο πλάτανο στο Φιλότη αλλά κάτι με κέρδισε πολύ παρ' ότι (συγγνώμη για τους λάτρεις!!) ποτέ δεν την είχα σε μεγάλη εκτίμηση σαν νησί! Σας ευχαριστώ πολύ όλους όσους ασχοληθήκατε και βοηθήσατε =) Καλά ταξίδια να έχουμε ...
καλημέρα Kate_k, διαβάσε τις προτάσεις και τα post του θέματος κι άμα σε ενδιαφέρει κάποιο απο αυτά ρώτα για περισσότερες πληροφορίες ώστε να στις δώσει κάποιος που θα έχει γνώση.Καλημέρα!! Το θέμα μου είναι σχετικό οπότε είπα να μην ανοίξω νέο. Κι εγώ θα ήθελα τις προτάσεις σας για καλοκαιρινές διακοπές γιατί έχουμε κολλήσει και δεν μπορούμε να αποφασίσουμε!
Ψάχνουμε κάποιο νησί για 6-7 μέρες, τελευταία εβδομάδα Αυγούστου, θα πάρουμε το δικό μας αυτοκίνητο, ηλικίες 29 και 31.
Θα ήθελα να έχει όμορφη γραφική χώρα, με σοκάκια πλακόστρωτα, κτλ.
Να έχει ωραίες παραλίες με καθαρά νερά και κατά προτίμηση με άμμο.
Δεν μας ενδιαφέρει η έντονη νυχτερινή ζωή. Με ένα χαλαρό ποτάκι και μία βόλτα το βράδυ είμαστε οκ.
Με λίγα λόγια ένα γραφικό νησί για ήρεμες και ξεκούραστες διακοπές!
Ελπίζω να μην ζητάω πολλά! Ευχαριστώ!!!
Στην Αστυπάλαια ( πανεμορφη! ) με δικο σας αυτοκίνητο? Ποσες ωρες κανει το καραβι απο Πειραια? γιατι οταν ειχα παει εγω πριννννννν χρονια εκανε 18!!!Έχω διαβάσει αρκετά posts(είναι άπειρα!!) αλλά θα ήθελα μία αρχική καθοδήγηση γιατί κάθε φορά διαβάζω και άλλα και αλλάζω γνώμη..
Αρχικά ήμασταν για Μήλο, κυρίως λόγω των όμορφων παραλιών αλλά μετά διάβασα ότι η χώρα και το νησί γενικότερα δεν ειναι ιδιαίτερα γραφικό και μάλλον το αφήνουμε..
Από αυτά που διάβασα σε άλλα ποστ με τραβάει η Αμοργός και η Αστυπάλαια.. Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος που να γνωρίζει; Ταιριάζουν με αυτά που έχω αναφέρει ότι ψάχνω; Οποιαδήποτε άλλη πρόταση επίσης δεκτή!
Σχετικά είναι όλα! Και οι ακτοπλοικες κανουν προσφορες πλεον! Περυσι οι hellenic seaways ειχε βάλει σε συνεργασια με την cosmote 1+1 (με καθε κρατηση ακτοπλοικου, δωρο η επιστροφη). Ετσι ειχα κλείσει κ εγώ! 60€ πηγαινε-ελα Αμοργο για highspeed δεν ειναι και ασχήμα! Εγω πιστεύω οτι και φετος κατι θα βάλουν. Μη βιαστήτε να κλεισετε πολυ νωρις....Χρειάζεται καλή έρευνα για τους συγκεκριμένους προορισμους, δεδομενου οτι είναι μακριά.
Τα ακτοπλοϊκά πλέον τσεκουρώνουν, δε λυπούνται. Δε ξερω πως την έχουνε δει, ειδικά τα highspeed, είναι πιο ακριβά απο τα αεροπλάνα.
Θεσσαλονίκη-Σαντορίνη 39€ με αεροπλάνο, Σαντορίνη-Αμοργός 50€ με το highspeed....
Τωρα αυτό που λες για δικό σας αυτοκίνητο δε ξέρω αν συμφέρει...
Τσέκαρε τιμές στα ενοικιαζόμενα, και μη το νοικιάζεις για όλες τις μέρες, δεν είναι απαραίτητο!
Εχεις δίκιο, κοίταξα και βγάλαν ήδη και για φέτος! Απλά είναι για συγκεκριμένες μέρες και για λίγα εισιτήρια!thanks!Εγω πιστεύω οτι και φετος κατι θα βάλουν. Μη βιαστήτε να κλεισετε πολυ νωρις....