tripakias
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Λατινική Αμερική
- Ταξίδι-Όνειρο
- Εκεί
Αν ακυρωσετε το ξενοδοχειο παντως, ακυρωστε γενικα ολο το ταξιδι και κλειστε για Αμστερνταμ.
'Η εχεις περασει πολυ καλα στο Ανστερνταμ ή πολυ χάλια στην Πραγα!!tripakias said:Αν ακυρωσετε το ξενοδοχειο παντως, ακυρωστε γενικα ολο το ταξιδι και κλειστε για Αμστερνταμ.
Το συζηταμε για το ξενοδοχειο μιας και εχει δωρεαν ακυρωση! Βεβαια μου ειπαν οτι κ το τραμ και τα λεωφορεια εχουν νυχτερινα δρομολογια! Αν βρουμε κατι που να μας αρεσει θα αλλαξουμε αλλιως,,, μπυρα στα παγκακια της Πραγας μεχρι τα πρωτα πρωινα δρομολογια των ΜΜΜ =)Traveller said:Για να βάζουμε τα πράγματα στην θέση τους... η τιμή για το συγκεκριμένο ξενοδοχείο είναι πραγματικά πολλή καλή... μπράβο που το βρήκατε, αλλά ακυρώστε το και μείνετε κάπου στο κέντρο... την διαφορά στα λεφτά θα την φάτε στα ναύλα και στο taxi... το location είναι εντελώς λάθος... είναι εντελώς λάθος να μένεις στην Πράγα εκτός κέντρου και να εξαρτάς την άνεσή σου και την διασκέδασή σου από τα δρομολόγια ενός τραμ...
Και αυτό καλό μου ακούγεται!Το συζηταμε για το ξενοδοχειο μιας και εχει δωρεαν ακυρωση! Βεβαια μου ειπαν οτι κ το τραμ και τα λεωφορεια εχουν νυχτερινα δρομολογια! Αν βρουμε κατι που να μας αρεσει θα αλλαξουμε αλλιως,,, μπυρα στα παγκακια της Πραγας μεχρι τα πρωτα πρωινα δρομολογια των ΜΜΜ =)
Και θα εχει μια ωραια πρωινη δροσουλα....Το συζηταμε για το ξενοδοχειο μιας και εχει δωρεαν ακυρωση! Βεβαια μου ειπαν οτι κ το τραμ και τα λεωφορεια εχουν νυχτερινα δρομολογια! Αν βρουμε κατι που να μας αρεσει θα αλλαξουμε αλλιως,,, μπυρα στα παγκακια της Πραγας μεχρι τα πρωτα πρωινα δρομολογια των ΜΜΜ =)
Αντικειμενικά, δεν υπάρχει καν θέμα σύγκρισης.... Το Άμστερνταμ, εκτός από μια από τις ομορφότερες πόλεις του κόσμου, είναι και μια ζωντανή πόλη με τα όλα της. Η Πράγα είναι ένας "τουριστικός ζωολογικός κήπος", που οι μισές και βάλε από τις ομορφιές της (πέραν των μνημείων, φυσικά) έχουν φτιαχτεί ή έστω "ξαναφτιαχτεί" για τα μάτια του τουρίστα.'Η εχεις περασει πολυ καλα στο Ανστερνταμ ή πολυ χάλια στην Πραγα!!