Vivianaki
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Πραγματοποιήθηκε :D
Xρόνια πολλά!!Να είναι όλοι καλά να μπορούν να ταξιδεύουν!
Αφεντικο μη λες τετοια, γιατι μονο που το σκεφτομαι παθαινω delirium tremens και πρεπει να παρω φαρμακευτικη αγωγη ![imga="left"]
Αν το TravelStories έκλεινε αύριο το πρωί, http://www.travelstories.gr/calendar.php?do=getinfo&c=3&day=2010-10-1
συμφωνώ με τον προλαλήσαντα! χρόνια πολλά!Εξάλλου, ακόμη και με τα ΚΑΠΗ εκδρομές και ταξίδια θα κάνουμε. Σε χρειαζόμαστε και θα σε χρειαζόμαστε εις τους αιώνας των αιώνων!!!!
ΌπαΑφεντικο μη λες τετοια, γιατι μονο που το σκεφτομαι παθαινω delirium tremens και πρεπει να παρω φαρμακευτικη αγωγη !
Πεντε χρονια αδιακοπης δουλειας απο τους administrators, moderators και ολους εσας ωστε να περνω καλα! Πρεπει να πω οτι σε ενα βαθμο μου αλλαξε την καθημερινοτητα μου: Εχω να περιμενω -καθε οποτε μπορω να ξεκλεψω χρονο- τους φιλους μου. Πολυ μεγαλη χαρα ειναι αυτο! Ειναι αδυνατον να εκφρασω με λογια την ευγνωμοσυνη μου σε ολους εσας, αλλα πρεπει να σας ευχαριστησω που μεσα απο το Travelstories γνωρισα τοσους αξιολογους ανθρωπους και δεν νιωθω τοσο πολυ πια ως η τρελλη του χωριου: Βρηκα και αλλους τρελλαμενους!