• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Μαλαισία 4 βδομάδες στη Μαλαισία

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
αναλαμβάνω να ετοιμάσω βιντεάκι με φωτό και σχολιάκια.
...
Vaga, καμμιά αντίρρηση, αλλά πρέπει να περάσεις ένα test πρώτα - σοβαρολογώ και εξηγούμαι:

Έχω τραβήξει αρκετές ώρες βίντεο με κάμερα SONY με σκληρό δίσκο, δεν είναι σωσμένα σε μορφή .avi ή .wmv ή ότι τέλος πάντως παίζουν όλα τα pc και video players αλλά σε μορφή που μόνο το ειδικό software της εταιρίας αναγνωρίζει (δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις τι εννοώ). Αυτό που ψάχνω είναι κατ'αρχήν η μετατροπή τους σε "εύκολη" μορφή και (εφόσον αυτό γίνει) το κατάλληλο μοντάζ ώστε να ... βλέπονται! Δεν ντρέπομαι να δηλώσω ότι δεν έχω ξανα-ασχοληθεί, είμαι άσχετος με την επεξεργασία και η οποιαδήποτε συμβουλή/υπόδειξη/βοήθεια θα είναι ευπρόσδεκτη. ... και θα βοηθήσει και στην "ολοκλήρωση" του best-seller! Πώς λέμε; Αγοράζοντας την εγκυκλοπαίδεια παίρνετε και 12 dvd δώρο; :haha:

vagantos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θιβέτ, K.Aμερική ή Αφρική
Ταξίδι-Όνειρο
στου Ν.Καββαδία τα μέρη
να τα αφήσεις αυτά που φαντάζεσαι και να στρώσεις τον κ-- κάτω να γράψεις καμιά ιστορία,και μην κολάς απο δώ και απο κεί υπονούμενα,σφήνες,φωτογραφίες,σχόλια και οτι άλλο σου έρθει στο κεφάλι!
δηλαδή εσύ είσαι ο μάγκας που θα βάλεις τα βιντεάκια και καθάρισες?
σιγά μην σε συμπεριλάβει στην παραγωγή του....άντε το πολύ πολύ να μπουν γράμματα ψίρες στους χορηγούς από κάτω.
Renata μου εγώ δεν είμαι για μεγάλες ιστορίες και για έπη.
Οπως καλά κατάλαβες προτιμώ το σχολιασμό, την αφήγηση σε αποαπάσματα, καμια φωτό που ισοδυναμεί με πολλές λέξεις κλπ.
(Και οι αγαπημένοι μου στις εφημερίδες είναι οι μεγάλοι σκιτσογράφοι)
Τεμπελοκαταστάσεις δλδ
Γι αυτό μιας και βρήκαμε τον Δουμά που τα γράφει τόσο ωραία, γιατί να μην απαλλαχτώ;

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
σε κατάλαβα φίλε μου και σε πάω γιατί είσαι low profile!!
εδώ που τα λέμε οι σχολιασμοί σου και οι τεμπελοκαταστάσεις σου εκτιμώνται το ίδιο!!!;)

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Renata μου εγώ δεν είμαι για μεγάλες ιστορίες και για έπη.
Οπως καλά κατάλαβες προτιμώ το σχολιασμό, την αφήγηση σε αποαπάσματα, καμια φωτό που ισοδυναμεί με πολλές λέξεις κλπ.
(Και οι αγαπημένοι μου στις εφημερίδες είναι οι μεγάλοι σκιτσογράφοι)
Τεμπελοκαταστάσεις δλδ
Γι αυτό μιας και βρήκαμε τον Δουμά που τα γράφει τόσο ωραία, γιατί να μην απαλλαχτώ;
Εμένα, πάλι, γιατί μού'χει καρφωθεί η ιδέα ότι όλα αυτά τα λές για να υπογράψεις καλύτερους όρους συμβολαίου; Κάτι σαν τον οπερατέρ της αρσενικής Τσόκλη; :haha::haha:

vagantos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θιβέτ, K.Aμερική ή Αφρική
Ταξίδι-Όνειρο
στου Ν.Καββαδία τα μέρη
Εμένα, πάλι, γιατί μού'χει καρφωθεί η ιδέα ότι όλα αυτά τα λές για να υπογράψεις καλύτερους όρους συμβολαίου; Κάτι σαν τον οπερατέρ της αρσενικής Τσόκλη; :haha::haha:
Εδώ πάλι είναι Η παρανόηση.
Οταν είπα για βιντεάκια, εννοούσα να φτιάξω βιντεάκι για το Σα πα με τις δικές μου φωτό , μέχρι να δημοσιευτεί η ιστορία σου Δουμά μου.
Τη βιντεοσκόπηση την έχω εγκαταλείψει εδώ και 3 χρόνια. Μόνο φωτό κι αυτές όπως "κάτσουν".
Έχω βίντεο ( ψηφιακά και μη) αμοντάριστα από 15 χρόνια :D
Που να τα προλάβεις όλα...

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Εδώ πάλι είναι Η παρανόηση.
Οταν είπα για βιντεάκια, εννοούσα να φτιάξω βιντεάκι για το Σα πα με τις δικές μου φωτό , μέχρι να δημοσιευτεί η ιστορία σου Δουμά μου.
Τη βιντεοσκόπηση την έχω εγκαταλείψει εδώ και 3 χρόνια. Μόνο φωτό κι αυτές όπως "κάτσουν".
Mμμμ... καλά... υπεκφυγές! ;) Τέλος πάντων, δεκτή η συμπλήρωση-εξήγηση, συγχωρεμένος. Το αναμένουμε με προσμονή - έτσι κι αλλιώς! :)

Που να τα προλάβεις όλα...
Όσο γι αυτό... "Αυτό γιαγιά ξαναπές το!" :(

mariath

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Vaga, καμμιά αντίρρηση, αλλά πρέπει να περάσεις ένα test πρώτα - σοβαρολογώ και εξηγούμαι:

Έχω τραβήξει αρκετές ώρες βίντεο με κάμερα SONY με σκληρό δίσκο, δεν είναι σωσμένα σε μορφή .avi ή .wmv ή ότι τέλος πάντως παίζουν όλα τα pc και video players αλλά σε μορφή που μόνο το ειδικό software της εταιρίας αναγνωρίζει (δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις τι εννοώ). Αυτό που ψάχνω είναι κατ'αρχήν η μετατροπή τους σε "εύκολη" μορφή και (εφόσον αυτό γίνει) το κατάλληλο μοντάζ ώστε να ... βλέπονται! Δεν ντρέπομαι να δηλώσω ότι δεν έχω ξανα-ασχοληθεί, είμαι άσχετος με την επεξεργασία και η οποιαδήποτε συμβουλή/υπόδειξη/βοήθεια θα είναι ευπρόσδεκτη. ... και θα βοηθήσει και στην "ολοκλήρωση" του best-seller! Πώς λέμε; Αγοράζοντας την εγκυκλοπαίδεια παίρνετε και 12 dvd δώρο; :haha:
Αν θέλεις πες το μοντέλο της κάμερας και σε τι τύπο αρχείων τα κατεβάζεις. Ίσως μπορέσω να βοηθήσω...

xenos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ν.Α Ασια
Ταξίδι-Όνειρο
Bανουατου/Tαιλανδη
Πολλα συγχαρητηρια και για το προσφατο κομματι της ιστοριας σου babaduma!!!!
Μολις τωρα καταφερα να το διαβασω και ειλικρινα ταξιδευω μαζι σου.
Εχω γινει η σκια σου... αν δεν σε ενοχλει αυτο :haha:
Ευχομαι ναχει αρκετες συνεχειες το οδοιπορικο σου γιατι η διηγηση σου ειναι καταπληκτικη.
Μπραβο!!

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Πολλα συγχαρητηρια και για το προσφατο κομματι της ιστοριας σου babaduma!!!!
Μολις τωρα καταφερα να το διαβασω και ειλικρινα ταξιδευω μαζι σου.
Εχω γινει η σκια σου... αν δεν σε ενοχλει αυτο :haha:
Ευχομαι ναχει αρκετες συνεχειες το οδοιπορικο σου γιατι η διηγηση σου ειναι καταπληκτικη.
Μπραβο!!
Xene, σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια (και μαζί με σένα και όλους όσους έγραψαν σχετικά). Μπορεί ν'ακούγεται μεγαλόσχημο ή βαρύγδουπο αλλά, ειλικρινά, μου δίνετε δύναμη να συνεχίσω (κι όπως έχετε αντιληφθεί, χρειάζεται πολλήηηηηηη δύναμη! :haha: ).

Όσο για τη σκιά σου... δε με σκιάζει! :) Τουναντίον, τέτοια σκιά είναι συντροφιά! :D

Και, για να το παίξω λίγο "μαρκετίστας":

" Έρχεται, τον επόμενο μήνα, για πρώτη φορά στην οθόνη του υπολογιστή σας, ο αγαπημένος σας ήρωας:

- Ραντεβού με τον Σουλτάνο της Μαλαισίας
- Ψάχνοντας τους Iban: Η θυσία - το ταξίδι - η συνάντηση - "τσιπουράκι" με τον αρχηγό
- Κολυμπώντας στους καταρράκτες του Batang Ai
- Γεύμα στη ζούγκλα
- Το καλύτερο massage της Μαλαισίας
- Και άλλα πολλά... " ;)

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
baba!!!
αυτό που λές είναι υπέροχο!!
έχεις σκεφτεί να το γυρίσομε ταινία??
εισαι μεγάλο ταλέντο,και σιγά δηλαδή οι υπόλοιποι που κάνουν ταινίες μήν είναι καλύτεροι:rolleyes:

σκηνοθέτη να βρούμε ...τα chapter είναι έτοιμα !!
εγώ θέλω τον ρόλο της σκιάς!!

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
baba!!!
αυτό που λές είναι υπέροχο!!
έχεις σκεφτεί να το γυρίσομε ταινία??
εισαι μεγάλο ταλέντο,και σιγά δηλαδή οι υπόλοιποι που κάνουν ταινίες μήν είναι καλύτεροι:rolleyes:

σκηνοθέτη να βρούμε ...τα chapter είναι έτοιμα !!
:haha::haha::haha: Ρε σύ, Renata, πολλές... σκιές βλέπω να μαζεύονται και φοβάμαι μη προκύψει κανένα "σκοτεινό" φίλμ νουάρ! Μήπως να παίξεις το ρόλο της "μοιραίας γυναίκας"; :)

Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
spam! (παρεπιπτόντως τον sai baba τον έχεις ακουστά)?
φρόνημα Renata η ιστορία σε έχει συνεπάρει τόσο πολύ που παραπέεις ανάμεσα σε γκουρού και αλαφροσκιές (αν και δεν είμαι σίγουρη ότι το ένα αποκλείει το άλλο), εγώ ως φίλη είμαι υποχρεωμένη να σε συμμαζέψω διότι έχει και συνέχεια και σε θέλω νηφάλια.

Όσο για σας τους άλλους δύο σας παρακαλώ μην ανοίγετε πολλά μέτωπα μπερδεύομαι, αφήστε για την ώρα το Sapa να τελειώνουμε σιγά σιγά από το ταξίδι στην Μαλαισία και μετά κουτρουβαλάμε κατά κει.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom