χαχα τι να πω... περίεργο μου φαίνεται.. Και Πράγα έχω πάει επίσης με Τσεχία πριν 2 μηνες και το ίδιο είχε μόνο ένα σάντουιτς.. Πριν 2 χρόνια θυμάμαι μόνο τα φαγητά της που ηταν σουπερ.. Μας φέρνει σαλάτα με ένα κυριως πιατο.. Και μετά από λίγο και σκολατόπιτες ..
Για φέτος τον Ιούνιο!!Alex0077 said:χαχα τι να πω... περίεργο μου φαίνεται.. Και Πράγα έχω πάει επίσης με Τσεχία πριν 2 μηνες και το ίδιο είχε μόνο ένα σάντουιτς.. Πριν 2 χρόνια θυμάμαι μόνο τα φαγητά της που ηταν σουπερ.. Μας φέρνει σαλάτα με ένα κυριως πιατο.. Και μετά από λίγο και σκολατόπιτες ..
Εσύ πριν πόσο καιρό μιλάς;
Τις προάλλες με τους Κυπρίους αντί για καφέ μου βάλαν τσάι τα ταγάρια.Και από πολύ πρόσφατη εμπειρία ο καφές ήταν ένα χλιαρό νεροζούμι με - άκουσον άκουσον - γαλατάκι σε σκόνη...
Sent from my iPod using Travel stories
Τι σχέση έχουν όμωςfenia42 said:Τις προάλλες με τους Κυπρίους αντί για καφέ μου βάλαν τσάι τα ταγάρια.
Καλύτερα το νεροζούμι των Ιταλών.
Ο,τι και οι προαναφερθέντες Ιταλοί.Τι σχέση έχουν όμως
οι Κύπριοι στο θέμα της Α3 ;;;
Και στις 7 πτησεις απο-προς Ιταλια κ Ρωμη κ Μιλανο που εκανα το τελευταιο 3μηνο εξ αναγκης με αυτη την εταιρεια, σε ολες εδιναν ενα σαντουιτς με πετρες του γρηγορη. πολυ καλυτερα τα ιταλικα μπισκοτα.vickokka said:Πολυ καλη η Aegean και προσφέρει ακόμα φαγητο πλήρες όχι σαν την Alitalia που δίνει ένα καφέ και 2 μπισκοτα!!!