• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

4ήμερο στην Καρδαμύλη. Τι δεν πρέπει να χάσω;

Yorgos

Member
Μηνύματα
10.204
Likes
55.112
Επόμενο Ταξίδι
Nipon-Αλάσκα-Yellowstone
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Παραλία δελφίνια ανοργάνωτη με σκαλάκια για να κατέβεις πολύ ωραία νερά και ωραίος βυθός. Η αγαπημένη μου στην περιοχή.

Φαγητό το tikla είναι πολύ ωραίο,προς γκουρμέ γεύσεις όμως
Θες να εξηγήσεις λιγο το "ομως"?
 

Camelia

Member
Μηνύματα
46
Likes
16
Επειδη θα προτιμουσα το γνωστο ταβερνακι με θαλασσινα μπροστα στη θαλασσα , διαβαζα και τις προηγουμενες σελιδες και μαλλον θα προτιμησω τον Πριτζηπα για φαγητο και το βραδυ για ενα ποτο μαλλον Τικλα ή Ενιγμα
 

GTS

Member
Μηνύματα
7.145
Likes
21.042
Πολυ ωραια!!! Ενα ενα τα θυμαμαι αλλα μιας και εκλεισα για 2ημερο εκει, ψαχνω μαγαζι για φαγητο και παραλια (λογικα 1 μπανιο θα προλαβουμε να κανουμε) . Επειδη θα εχω σκυλακι θα ηθελα να μην ειναι μικρη τυπου φονεας για να μην ειμαστε ο ενας πανω στον αλλον και να ειναι ''καθαρη'' μην ειναι γεματη φυκια βραχια κλπ.
Απο φαγητο κοιταω τη Λελα αλλα απο φωτογραφιες που βλεπω δεν με τραβαει το φαγητο και δεν διαβαζω και τα πιο θετικα σχολια
Μαγαζί και παραλία είναι οι κλασικές Ελιές στα Ριτσα, λίγο έξω από το χωριό. Θα πρότεινα αν έχετε χρόνο να κάνετε και βόλτα στα χωριά στα βουνά πάνω από τη Καρδαμυλη που είναι εκπληκτικά κ δε πατάει κανεις. Φτάνεις και σε σημείο να είσαι στο ελατοδάσος και να βλέπεις Αιγαίο μπροστά σου, φοβερά μέρη.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.999
Μηνύματα
922.827
Μέλη
39.711
Νεότερο μέλος
vasia123

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom