271 το ειδα και γω...πρεπει να ειναι ιστορικό χαμηλο ή μου φαινεται?παιδια ας αλλαξετε τον τιτλο ...η προσφορα παιζει απο ιουνιο(αναχ) -σεπτ( επιστροφη) ή για πτησεις Σεπτ-Οκτ. Εχει πολλα 335 που με το -15% παει 280!!!!Σπευσατεεεεεε
Ακριβώς SokratesSokratis said:Μην κλειντετε ευκολα αεροπορικα αν δεν σιγουρεψετε πρωτα την τιμη του ξενοδοχειου. Εκει ειναι ΝΥ δεν ειναι παιξε γελασε.
χαχαχα!ξεχασες και τις διαφορετικες πριζες στο ΛονδινοΑκριβώς Sokrates
Οποίος αποφασίζει να παει βάζει και το χέρι βαθιά στην τσέπη .Απλα το φθηνό αεροπορικό είναι το μεγάλο δέλεαρ για να αποφασίσει κάποιος να παει .
Εδω οι έντιμο τάφρου φίλοι μας έσκασαν 800 ευρω για να πανε τον Αύγουστο
ΥΓ. Θα έκλεινα και εγω αλλα διστάζω γιατι διάβασα για κοριους στα δωμάτια και φοβάμαι μην είναι η ίδια περίπτωση όπως με τα κλιματιστικά στο Βερολίνο ????
Εχουν γινει sold out. ΜΗΝ ξεχνας και το κουπονι της Alitalia με 15% εκπτωση να βαλεις!re paidia giati den mporo na bro tis times pou lete ? apo pio site na mpo kai ti imerominies na balo gia pite ..... kati 500aria mono blepw
re paidia giati den mporo na bro tis times pou lete ? apo pio site na mpo kai ti imerominies na balo gia pite ..... kati 500aria mono blepw
Θα συμφωνήσω απόλυτα. Επειδή όμως νομίζω ότι βρήκα υποψήφιο ξενοδοχείο, να ρωτήσω κάτι σε όσους ξέρουν για να βοηθήσουν (για να μην ανοίγω νέο θέμα):Μην κλειντετε ευκολα αεροπορικα αν δεν σιγουρεψετε πρωτα την τιμη του ξενοδοχειου. Εκει ειναι ΝΥ δεν ειναι παιξε γελασε.
Η πληρωμή θα γίνει έτσι κι αλιώς σε δολάρια (δεν επιλέγεις εσύ το νόμισμα), άσχετα αν βλέπεις τις τιμές σε ευρώ, δολάρια ή λίρες. Στην οθόνη πληρωμής φαίνεται πάντα τι θα πληρώσεις σε τοπικό νόμισμα, δίπλα από την τιμή π.χ. σε ευρώ. Οι έξτρα φόροι αναφέρονται ως ποσοστό, μάλλον θα πληρωθούν στο ξενοδοχείο, κάνε τις πράξεις μόνη σου για να τους υπολογίσεις.Θέλω να κάνω κράτηση από το booking.com. Πιστεύετε ότι είναι καλύτερα να κλείσω σε ευρώ (πρόσεξα ότι διευκρινίζει ότι είναι με τη σημερινή συναλλαγματική ισοτιμία) ή να το αλλάξω και να κλείσω σε δολλάρια? Νομίζω ότι υπάρχει επιλογή.. Μωρέ, με μπερδεύουν αυτοί οι έξτρα φόροι που λέει ότι δεν περιλαμβάνονται στην τιμή γι΄αυτό.. Τουλάχιστον με δολλάρια πάνω-κάτω θα ξέρω καλύτερα που θα κυμανθεί το τελικό ποσό..