panpan
Member
Περιεχόμενα
29-12-09 Η προταση ηρθε ξαφνικα μολις ειχα ξαπλωση. Η μερα ηταν πολυ κουραστικη και το μονο που ηθελα ηταν να κλεισω τα ματια μου για υπνο.
Σε λιγες ημερες αρχιζαν οι διακοπες μου.
Παμε Ανδορρα?
Γυριζω το κεφαλι μου προς την μερια της γυναικας μου με απορια του στυλ τι παιρνη ? Ειναι καλα?ειναι σοβαρο? Καλα σκεφτηκε την Ανδορρα για διακοπες? (λογω της δουλειας μου πηγαινω 30-40 φορες τον χρονο)
Να πουμε τον Α και την Κ απο την Τουλουζ να ερθουν και αυτοι να περασουμε παρασκευοσαβατοκυριακο μαζι.
Μαλλον σοβαρα μιλαει,σκεφτηκα.
Διαβαζοντας την σκεψη μου αρχιζουν τα επιχειρηματα.
Παμε για πενταθλο.
Μπα κατι θα πηρε.Δηλαδη? Ρωταω.
Μασινγκ,ξαπλινγκ,ντρικινγκ,φ@κινγκ,και σκι.
Καλα ακουστηκαν τα 4 πρωτα αλλα σκι ειχα να κανω πανω απο 10 χρονια.Το πολυ πολυ να ασχοληθουμε με τα υπολοιπα.ΟΚ.δυνατα επιχειρηματα.
Κλεινουμε ενα σαλε στην περιοχη ελ σερρατ με πισινα, γυμναστηριο, πρωινο και ενα ρομαντικο γευμα στο φως των κεριων .(τιμη 75 ε η βραδια )
Ο Α και η Κ συμφωνησαν και περιμεναμε να ερθη η 08-01 για να αναχωρησουμε.
Σε λιγες ημερες αρχιζαν οι διακοπες μου.
Παμε Ανδορρα?
Γυριζω το κεφαλι μου προς την μερια της γυναικας μου με απορια του στυλ τι παιρνη ? Ειναι καλα?ειναι σοβαρο? Καλα σκεφτηκε την Ανδορρα για διακοπες? (λογω της δουλειας μου πηγαινω 30-40 φορες τον χρονο)
Να πουμε τον Α και την Κ απο την Τουλουζ να ερθουν και αυτοι να περασουμε παρασκευοσαβατοκυριακο μαζι.
Μαλλον σοβαρα μιλαει,σκεφτηκα.
Διαβαζοντας την σκεψη μου αρχιζουν τα επιχειρηματα.
Παμε για πενταθλο.
Μπα κατι θα πηρε.Δηλαδη? Ρωταω.
Μασινγκ,ξαπλινγκ,ντρικινγκ,φ@κινγκ,και σκι.
Καλα ακουστηκαν τα 4 πρωτα αλλα σκι ειχα να κανω πανω απο 10 χρονια.Το πολυ πολυ να ασχοληθουμε με τα υπολοιπα.ΟΚ.δυνατα επιχειρηματα.
Κλεινουμε ενα σαλε στην περιοχη ελ σερρατ με πισινα, γυμναστηριο, πρωινο και ενα ρομαντικο γευμα στο φως των κεριων .(τιμη 75 ε η βραδια )
Ο Α και η Κ συμφωνησαν και περιμεναμε να ερθη η 08-01 για να αναχωρησουμε.